Menu
RSS

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin: Hızımızı Kesmiyoruz; Çünkü Biz Biliyoruz Ki GELİYOR GELMEKTE OLAN!

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin: Hızımızı Kesmiyoruz; Çünkü Biz Biliyoruz Ki GELİYOR GELMEKTE OLAN!

Muratpaşa CHP İlçe örgütü Danışma Toplantısı yaptı. Partilerin yoğun katılımında konuşan İlçe Başkanı Hasan Şahin önümüzde yapılacak olan genel seçimler için hazır olduklarını,

kapı kapı dolaşarak kesinlikle yüksek oranda oy alacaklarını söyledi. “Hızımızı kesmiyoruz, çünkü biz biliyoruz ki Geliyor Gelmekte Olan” dedi.

Antalya CHP ilçelerde danışma toplantıları devam etmekte. Muratpaşa ilçe örgütü de Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda toplanarak danışma toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İl Başkanı Nuri Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, İlçe Başkanları,

Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek,. Cavit Arı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, önümüzdeki genel seçimlerde aday olmayı hedefleyen vekil aday adayları ve kalabalık sayıda parti üyeleri katıldı.

Divanın oluşumundan sonra saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra kürsüye gelen CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin kısaca yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Şahin “Muratpaşa ilçe örgütü olarak seçildiğimiz günden bugüne hep sahalarda, halkın arasında olduk, olmaya da devam edeceğiz!

Mahalle temsilciliklerimizle, üyelerimizle birlikte birçok çalışmaya imza attık.

Partimizin broşürü ve bildirilerini, ilçe örgütü olarak hazırladığımız bültenleri halkımızla buluşturduk.

Mahalle temsilciliklerimize ekonomik destek amacıyla konser düzenledik.

Pazarcı esnafından mahalle esnafına, üreticiden tüketiciye, gencinden yaşlısına halkımızın sesi, sözü olduk.

Meslek odaları, demokratik kitle örgütleri ve sendikaların her zaman yanında olduk.

55 mahallede sokak örgütleme çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.

Nerde bir talan varsa, nerde bir soygun varsa, nerde bir zulüm varsa söz söylemekten, tavır koymaktan, alanlarda en ön saflarda yer almaktan hiç çekinmedik!

Hızımızı kesmiyoruz.

Çünkü biz biliyoruz ki GELİYOR GELMEKTE OLAN!” dedi.

Önümüzdeki seçimler için hızlarını kesmeden çalışmaya devam edeceklerini anlatan Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: “Muratpaşamızda girilmedik sokak, çalınmadık kapı kalmayana kadar çalışacağız!

Bizler kişisel hiçbir ikbal beklemeden, siyaseti bir zenginleşme aracı görmeden, en saf, en mütevazı yani en devrimci halimizle örgütümüz için HALKIMIZIN İKTİDARI için çalışıyoruz!

Pandemi belasında, beş maskeyi dahi dağıtmaktan aciz SARAY REJİMİ'nin açtığı yaraları sarmak için ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza el uzattık!

Söz iktidarın basiretsizliğine, beceriksizliğine gelmişken şunu da belirtmek isterim:

Türkiye'ye örnek bir yerel yönetim anlayışını ilçemizde hayata geçiren Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Ümit Uysal'a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.

Her zaman ve her koşulda ilçemizin sorunlarını çözmek, vatandaşların taleplerine cevap vermek için gecesini gündüzüne katarak çalışan Muratpaşa Belediyemizin emekçilerine de teşekkür ederim.

Bizim derdimiz memleket, bizim derdimiz Cumhuriyet!

Cumhuriyetin yüzüncü yılında tarihin en büyük devrimcisi Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkesine yakışır laik, demokratik, sosyal bir hukuk devletini inşa edeceğiz!

Biz cumhuriyeti kuran, emperyalizme karşı ulusal kurtuluş savaşını başlatan, bütün mazlum milletlerin ışığı olmuş bir liderin Mustafa Kemal Atatürk'ün partisiyiz!

BİN SELAM OLSUN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E!

Bizim Ali İsmail Korkmaz'a, Berkin Elvan'a, Gezi'de düşene, dövüşüne iktidar sözümüz var! Bizim 10 Ekim Gar katliamında hayatını kaybedenlere, geleceği karartılanlara, mahpushane köşelerinde haksız yere çürütülenlere iktidar sözümüz var.

Bizim açlıktan intihar edenlere, çöpten ekmek arayanlara, yoksulluğa, yoksunluğa mahkum edilen emekçi halkımıza iktidar sözümüz var!

Bizim geleceği karartılan, hayal kurması engellenen, yok sayılan, memleketi terk etmek zorunda kalan gençlere iktidar sözümüz var!

Bizim kalemine zincir vurulan, sesi kesilmek istenen, bin bir türlü baskıya uğrayan, yasaklanan, susturulan gazetecilere, akademisyenlere, bilim insanlarına, bu memleketin aydınlık yüzlerine iktidar sözümüz var!

EYT mağduru insanlara, atama bekleyen öğretmenlere, üç kuruş maaş ve ikramiye verilen emekliye, TEK ADAM REJİMİ'nin mağduru olan herkese iktidar sözümüz var!

"Haykır acını ey halk, baş eğme haykır

Mutlaka değişecek kaderin

Bunu bekliyor şu ıslak çukurlarda yürüyen şu yoksul çocuk

Bunu bekliyor gözevleri kurutulmuş analar

Bunu bekliyor açlık, kuraklık, ılık ılık akan kan

Kuşan kendini artık,

Biraz da gövdeni yüreğinle kırbaçla

Ey halk, haykır acını; bu kara dumanı dağıt"

yukarı çık
0
Paylaşım