Menu
RSS
Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyoruz

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyor…

Lösev tarafından yapılan yazıl...

Prev Next

Antalya İYİ Parti’den Vekil Aday Adayı Kurt: Gençlerimizin Türkiye’ye Yeniden Güvenmesini İstiyorum

Antalya İYİ Parti’den Vekil Aday Adayı Kurt: Gençlerimizin Türkiye’ye Yeniden Güvenmesini İstiyorum

İş insanı ve turizmci Ayşen Kurt, İyi Parti Antalya Milletvekilliği Aday Adaylığını İyi Partililerin yoğun ve coşkulu destekleri altında açıkladı.

Kurt coşkulu partili kalabalığa hitap ederek “Her anne gibi, evladımın geleceğine dair endişelerim var. Bugün, gençlerimizin yüzde 60’ının, başka ülkelerde yaşamak istemesi, Bir anne olarak, beni endişelendiriyor. Henüz küçük olsa da, yarın, evladımın da aynı hayali taşımasından endişe ediyorum.

Bu nedenle, Gençlerimizin Türkiye’ye yeniden güvenmesini istiyorum. Bunu sağlayabilmek için verilecek mücadelede, bana da görev düştüğüne inanıyorum” dedi.

Haberin Videosu:

Ayşen Kurt, İYİ Partililerin büyük ve coşkulu ilgilerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, kendisini buralara getirenin, 25 Ekim 2017’de duyduğu bir ses olduğunu, o sesin “yeter, söz milletin” diyerek bir işaret fişeği attığını söyledi. Kurt, o sesin “milletin hak ettiği gibi yaşayamadığını,

Türkiye’nin doğru yönetilmediğini, bu nedenle de İyi ve cesur insanları göreve çağırdığını vurgulayarak, o sesin sahibinin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olduğunun altını çizdi.

Kurt hem bir Türk kadını hem Torosların eteğinde istihdam sağlayan bir iş insanı, hem bir anne olarak o sesi çok iyi anladığını ifade ederek, “Her anne gibi, evladımın geleceğine dair endişelerim var. Bugün, gençlerimizin yüzde 60’ının, başka ülkelerde yaşamak istemesi, Bir anne olarak, beni endişelendiriyor.

Henüz küçük olsa da, yarın, evladımın da aynı hayali taşımasından endişe ediyorum. Bu nedenle, Gençlerimizin Türkiye’ye yeniden güvenmesini istiyorum. Bunu sağlayabilmek için verilecek mücadelede, bana da görev düştüğüne inanıyorum dedi.

Hayallerim Var

Her vatandaş gibi kendisinin de hayalleri olduğunu söyleyen Ayşen Kurt, hayallerini anlatarak, "Kadınların, karanlıkta güvenle yürüyebildiği bir Türkiye hayal ediyorum. Çalışanların, teri kurumadan hakkını alabildiği bir Türkiye hayal ediyorum.

Gençlerin, ülkelerine güvendiği, Bütün gençlerimizin elinin iş tuttuğu bir Türkiye hayal ediyorum. Annelerin tencereyi kaynatabildikleri, babaların evlatları karşısında boynunun bükülmediği bir Türkiye hayal ediyorum. Kadının erkeğe, gençlerin ülkesine, Çiftçinin tarlasına,

Her bir vatandaşının, hayata küsmediği bir Türkiye hayal ediyorum” dedi. Ayşen Kurt, Türkiye’nin mutlu ve zengin bir ülke olmak için her şeyinin olduğunu, kaynaklarını kimin nasıl kullandığının esas sorun olduğunu söylediği konuşmasında, bir iş insanı olarak,

Bugün, Türkiye’yi idare edenlerin, taraflı, kayırmacı ve hakkaniyetsiz davrandığını gördüğünü vurguladı. Daha güçlü bir Türkiye’nin, demokrasi ile adalet ile mümkün olduğunu, bugünkü adaletsizliklerin, yarınlarımızı da heba edeceğinin farkında olduğunun altını çizdi.

‘Evladımın Yüzüne Bakabilmek İstiyorum’

Ayşen Kurt, yüzlerce kardeşimize iş imkanı sağlayan bir turizmci olduğunu anlatarak, “Susup oturarak, Bu sistemin nimetlerinden faydalanma imkanım olduğu bir gerçek. Ancak ben, yarın evladımın yüzüne bakabilmeyi istiyorum. Anne, sen o günlerde ne yaptın?” dediğinde, cevap verebilmek istiyorum.

Birlikte çalıştığım kardeşlerimin, mutlu ve huzurlu bir ülkenin vatandaşları olmalarını istiyorum. Cumhuriyetimizin banisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Toroslarda tek bir baca tütüyorsa, umut vardır” diyerek büyük sorumluluk yüklediği bu coğrafyada yaşamayı, kazanmayı, hak etmek istiyorum.

İşin özeti; Bana her imkanı sunan ülkeme, ve onun asıl sahibi aziz milletime layık olmak istiyorum. Bu fikirlerle, bugün yeni bir yola çıkıyorum. Nene Hatun gibi bir yürek, Halide Edip gibi bir iman, Halide Onbaşı, Şerife Bacı, Gördesli Makbule gibi bir adanmışlığa sahip olan,

Genel Başkanımız Meral Akşener’in ardında saf tutup, canımdan çok sevdiğim Türkiye’m için yeni bir adım atıyorum. Çünkü; Sayın Genel Başkanımızın hayal ettiği, huzurlu ve zengin bir Türkiye’nin mümkün olduğuna inanıyorum” dedi.

Kurt sözlerini “Milletvekili Aday Adaylığı açıklamama katılarak bizi onure eden, İl Seçim İşleri Başkanımız Veysel Altuntaş, İl Kalkınma Politikaları Başkanımız Elvan Aslandoğan, Akseki İlçe Başkanımız Ali Kartal, Aksu İlçe Başkanımız Recep Bal, Elmalı İlçe Başkanımız Muhammed Kemençe,

Gündoğmuş İlçe Başkanımız Emir Ali Çatalkaya, İbradı İlçe Başkanımız Selçuk Yamansoy, Manavgat İlçe Başkanımız Hüseyin Ergen ve 19 ilçemizden katılan tü  teşkilat üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek tamamladı.

yukarı çık
0
Paylaşım