Menu
RSS

Antalya’da 'İki Elim Yakanızda AKP Hükümeti Ve RTE' Notu Bırakan İşsiz Genç, İntihar Etti!

Antalya’da 'İki Elim Yakanızda AKP Hükümeti Ve RTE' Notu Bırakan İşsiz Genç, İntihar Etti!

İş bulmak için defalarca AKP'ye gittiği öğrenilen yurttaş sosyal medya hesabından "İki elim yakanızda AKP Hükümeti ve RTE" notu bırakarak intihar etti. Antalya’da 24 yaşındaki İhsan B. oturduğu apartmanın 5’inci kat penceresinden atlayarak intihar etti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mesajının sonunda, AKP’nin ve partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Instagram hesabını etiketleyen genç, “Bir de son olarak belki bu dünyada hakkımı,

gençliğimi alamadım ama diğer tarafta iki elim yakanızda AKP hükümeti ve RTE benden ve benim gibi milyonlarca gençten aldığınız umudumuzu elbet geri alacağız. Burada değilse bile başka bir yerde” ifadelerini kullandı.

Yakınları ve olay yerine gelen arkadaşları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede gencin hayatını kaybettiği belirlendi. Kaynak: Gazete Manifesto

AK Partili vekil ziyaret sırasında öğrendi! 5'inci kattan atlayarak intihar etti

Antalya'da İhsan B. (24), sosyal medyada veda mesajı yayınladıktan sonra oturduğu apartmanın 5'inci kat penceresinden atlayarak intihar etti. Olay sırasında bölgede ziyarette bulunan

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse İhsan B.'nin babasının yanına giderek başsağlığında bulundu.

AK Partili vekil ziyaret sırasında öğrendi! 5'inci kattan atlayarak intihar etti

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi 2348 sokak üzerinde bulunan 9 katlı apartmanın 5'inci katında meydana geldi.

İddiaya göre psikolojik sorunları bulunan İhsan B., sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladıktan sonra oturduğu dairenin penceresine çıktı.

5'inci Kattan Atladı

Sosyal medyadan yapılan paylaşımı gören arkadaşları, hemen İhsan B.’nin evine gitti. 5'inci kat penceresinden atlayan İhsan B., beton zemine düştü.

Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Yakınları ve olay yerine gelen arkadaşları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede gencin hayatını kaybettiği belirlendi.

Baba ve Arkadaşları Gözyaşı Döktü

Polis ekipleri çevrede önlem alırken, İhsan B.'nin babası ve arkadaşları gözyaşı döktü. Olay yeri inceleme polis ekipleri, ev ve pencerede inceleme yaparken, İhsan B.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Vekilden Başsağlığı

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, olayın yaşandığı sitenin yan sitesinde bulunan ihtiyaç sahibi bir vatandaşın evini ziyaret ettiği esnada, intihar vakasından haberdar olunca

İhsan B.'nin babasının yanına giderek başsağlığında bulundu. Kaynak: DHA

yukarı çık
0
Paylaşım