Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Antalya SES: 7 Nisan Dünya Sağlık Günü: "Sağlığım, Hakkımdır!"

Antalya SES: 7 Nisan Dünya Sağlık Günü: "Sağl…

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçi...

Prev Next

Antalya’da Çılgın Aşık Delik Deşik Ettiği Sevdiği Kızın Kardeşini ‘Öldü’ Diyerek Bırakmış

Antalya’da Çılgın Aşık Delik Deşik Ettiği Sevdiği Kızın Kardeşini ‘Öldü’ Diyerek Bırakmış

Antalya’da kendisinden ayrılmak isteyen Sennur N’nin (49) kardeşi Şenay N.’yi (47) bıçaklayarak yaralayan Süleyman Tümbek’in yargılanmasına başlandı. Şenay Y. duruşmada, “Telefona bakıyordum.

Sanık bir anda bıçağı saplamaya başladı. Yere yığıldım. Sanık Şennur’a ‘sıra sana gelecek’ dedi. Ardından dönüp bana baktığında kendimde olduğunu gördü. Bıçağı karın bölgeme tekrar sapladı.

Kulak ve kafam haricinde, karın bölgemden 6 kez bıçakladı. Benden ses çıkmayınca öldüğümü zannetti” dedi.

Olay, geçen yıl Ağustos ayında öğle saatlerinde Konyaaltı ilçesi Altınkum Mahallesi 451 Sokak’taki bir güzellik salonunda meydana geldi. Otomobiliyle bir binanın giriş katındaki güzellik salonuna gelen Süleyman Tümbek (45),

balkonda oturan Şenay N.’yi boyun ve karın bölgesinden bıçakladı. Saldırıyı gören Sennur N., Süleyman Tümbek’e engel olmak istedi. Ancak Tümbek, Sennur N.’yi bıçak tehdidiyle engelledi. Ardından da geldiği otomobille kaçtı.

Bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Şenay N., çevredekiler tarafından yakındaki özel hastaneye götürüldü. Ameliyat edilen kadın, tedavi altına alındı.

Polis Süleyman Tümbek'i bir gün sonra saklandığı adreste yakalayarak gözaltına alındı. Polisteki sorgusu tamamlanan Süleyman Tümbek, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın ilk duruşması yapıldı. Duruşmaya, tutuklu sanık Süleyman Tümbek SEGBİS aracılığı ile katılırken, şikayetçiler ve taraf avukatları salonda hazır bulundu.

Savunmasında öldürme kastının olmadığını savunan Süleyman Tümbek, “Şennur ile yaklaşık 9 aylık bir beraberliğimiz oldu. Olay günü, Şennur telefonda bana ‘seninle konuşacak bir şeyim yok’ dedi ve

telefonu kapattıktan sonra bir daha açmadı. Öğleye doğru çalıştığı işyerine gittim. Şenay Y. bana hitaben alaycı bir şekilde ‘Ablam seni kullanıyor. Ben seni ayıracağım” dedi.

Sonrasında Şenay üzerime gelince elektrikçi olmam sebebiyle arka cebimde taşıdığım çakı bıçağını çıkardım ve aramızda arbede çıktı. Bu sırada elim bıçakla kesildi. Bıçak Şenay’ın kulağına denk gelmiş.

Devamında Şenay tekrar üzerime gelince elimdeki bıçak onun karın kısmına isabet etmiş. Şenay bu şekilde yaralanmıştır. Şennur ise ‘yapma’ diye yanımıza geldi. Şennur’u kesinlikle darp etmedim.

Ben Şenay ile Şennur’dan önce abi kardeş gibiydik. Kendisini Şennur ile birlikte soframızdan ayırmadık. Ben öldürme kastıyla hareket etmedim” dedi.

Şikayetçi Şennur N. ise olay günü öğle saatlerine kadar çalıştığını, sanığın aramalarına cevap veremediğini ifade ederek, “Öğle saatlerinde ben içeride müşteriyle ilgilenirken balkondan ses geldiğini duydum.

Bağırma sesiydi. Sanığı gördüm ve dışarıya çıktım. Bir an içeriye tekrar geri döndüm. Ne yapmam gerektiğini düşündüm. Sanığın bıçağı Şenay’a sapladığını gördüm. ‘Orospular, kahpeler keseceğim sizi’ diyordu.

Ben ‘Ne yapıyorsun?’ dedim. Elindeki bıçakla bana tepki verdi. Dirseğiyle karın kısmıma vurduktan sonra oradan ayrıldı. Giderken de ‘Bu burada bitmeyecek’ diyerek tehdit etti. Şikayetçiyim” diye konuştu.

Şenay Y. de sanığın öldürme kastı ile hareket ettiğini öne sürerek, “Sanık ablamla birlikte olduğu dönemlerde bana ve aileme hakaret içerikli mesajlar atıyordu. Biz de onun numarasını engelledik.

Ayrıca 3 kez benim evimi bastı. Şikayetçi oldum. Davalarım sürüyor. Olay günü de işyerinde Naz isimli müşterim vardı. Öğle saatinde birlikte balkona çıktık. Kahve içiyorduk. Elimdeki telefona bakıyordum.

Sanık bir anda elindeki bıçağı bana saplamaya başladı. Ardından Şennur’un sesini duydum. Yere yığıldım. Sanık Şennur’a ‘sıra sana gelecek’ dedi. Dönüp bana baktığında kendimde olduğunu gördü.

Bıçağı karın bölgeme tekrar sapladı. Kulak ve kafamın haricinde, beni karın bölgemden 6 kez bıçakladı. Bıçağı büyüktü. Sanık beni öldürmek için çaba sarfetti.

Benden ses çıkmayınca öldüğümü zannedip işyerinin içine girdi. Ablamı darp ettiğini gördüm. Şennur’a ‘Orospu, seni öldüreceğim. Senin aileni yok edeceğim” diye bağırıyordu. Sonra kaçtı” dedi.

Tarık K.N.K. ise olay günü işyerinde müşteri olarak bulunduğunu, sanığın Şenay’a hitaben ‘sen benim aile hayatımı mahvetmeye mi çalışıyorsun?’ diye bağırdığını ifade ederek, “Bir hışımla elindeki bıçakla önümden geçti.

Şenay ablaya yöneldi. Bıçağı boynuna doğru vurmaya çalıştı. Ben adamı tuttum. ‘Abi lütfen yapma’ dedim. İlk denemede bıçak boyun kısmına denk gelmedi. Ancak ikinci denemesinde başarılı oldu.

Devamında Şenay ablanın karnına bıçak vurduğunu gördüm. Şenay yere yığıldı. Sanırım öldüğünü düşündü. Bana saldıracağını düşündüm. Bulunduğum yerden biraz uzaklaştım. Sanığın bıçağı Şennur’a savurduğunu gördüm.

Ancak isabet etmedi. Sonra arabaya giderken ‘bu daha bitmedi’ diye bağırıyordu.”

Sanığın tutukluluğunun devamına karar verilen duruşma ileri tarihe ertelendi.

Duruşma öncesinde mağdur kadınların avukatı Asya Şahin gazetecilere açıklamalarda bulundu. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci’nin de hazır bulunduğu açıklamada, sanığın ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘Gece vakti yağma’,

‘Mala zarar verme’, ‘Basit yaralama’, ‘Hakaret’ ve ‘Basit tehdit’ suçlarından yargılandığını söyleyen avukat Asya Şahin, “Mahkemenin en doğru kararı vereceğinden umutluyuz. Bu konuda inancımız tamdır.

Bizler artık toplumumuzun kanayan yarası olan kadına karşı şiddetle hep birlikte mücadele edeceğiz. Kadınların tek isteği, tek talebi 6284 sayılı kanunun etkin bir şekilde uygulanmasıdır” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım