Menu
RSS

Antalya’da CHP’lilerin Acı Kaybı: Gül Ustaer'i Kaybettik

Antalya’da CHP’lilerin Acı Kaybı: Gül Ustaer'i Kaybettik

Mayıs ayından beri yoğun bakımda yaşam savaşı veriyordu. Maalesef bu savaşı kaybetti. Şimdi sosyal medyada resimlerini paylaşarak, ölümüne üzüldüğünü söyleyen çok sayıda paylaşımlar yapılıyor.

Gül Ustaer Antalya CHP il başkanlığının emektar çaycısı, herkesin Metin agabeyisinin biricik kızıydı. Parti binasında, koridorlarında büyümüştü. Partisine her kademede hizmete gönül vermiş, kelimenin tam anlamıyla parti emekçisiydi.

Sokak sokak dolaşmak, afiş  asmak dahil, Kaş ilçe başkanlığı adaylığı, milletvekili adaylığı, parti toplantılarında elinde mikrofonla sunuculuk, mitinglerde belediye başkanlığı ve milletvekili çalışmalarında hep kürsüde onların yanındaydı.

Gençti. Heyecanlıydı. Geleceğe dair hayalleri, umutları vardı. Yetkili ve etkililer tarafından, zamanında belediyelerin birinde bir iş verilseydi, sahip çıkılsaydı, kaderi değişecekti elbette.

Geçlerimiz ölüyor, onlara sahip çıkmıyor,  çıkamıyoruz. Bu topraklarda yetkili ve etkili olanlar vicdanlı, duygulu ve duyarlı olmak zorundalar. yazının kaynağı:alaattin eraydın

yukarı çık
0
Paylaşım