Menu
RSS
Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyoruz

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyor…

Lösev tarafından yapılan yazıl...

Prev Next

Antalya CHP Milletvekili Budak, Ekonomi Masası İle Birlikte Güneydoğu Turunda

Antalya CHP Milletvekili Budak, Ekonomi Masası İle Birlikte Güneydoğu Turunda

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, CHP Ekonomi ve Esnaf Masaları tarafından 8-12 Haziran tarihinde düzenlenen Güneydoğu Anadolu ziyaretlerine katıldı. Çetin Osman Budak’ın koordinatörlüğünü de yaptığı

CHP Ekonomi Masası ve Esnaf Masası, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Ziyaretlerine 8 Haziran’da Siirt’ten başladı.  Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile Genel Başkan Yardımcısı

Veli Ağbaba’nın başkanlık ettikleri heyette milletvekilleri ve parti meclisi üyeleri bulunuyor. Ziyaretler kapsamında Siirt, Bitlis, Muş, Bingöl ve Diyarbakır’da iş dünyası, esnaf, çiftçi ve emekçilerle toplantılar gerçekleştiriliyor.

Heyette, CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ile Veli Ağbaba'nın yanı sıra milletvekilleri Çetin Osman Budak, Tahsin Tarhan, Ayhan Barut, Bekir Başevirgen, Polat Şaroğlu, Yüksel Mansur Kılıç,

Abdurrahman Tutdere, Tekin Bingöl, Mürsel Alban, Özgür Karabat, Cengiz Gökçel, Sevda Erdan Kılıç, Bedri Serter, Gökhan Zeybek, Nihat Yeşil, Sezgin Tanrıkulu ile Parti Meclisi üyeleri Nevaf Bilek ve Hakan Uyanık yer alıyor.

 “Halk Hesaplaşma Gününü Bekliyor”

CHP Antalya Milletvekili ve Ekonomi Masası Koordinatörü Çetin Osman Budak CHP Ekonomi Masası’nın faaliyetlerini şöyle değerlendirdi:

 “ Kasım 2020’den başlayarak CHP Ekonomi Masası derdi çekenden dinlemek için yollara düştü. Bugüne kadar aralarında Adana, Mersin, Hatay, Van, Hakkari ve Şırnak’ın da bulunduğu 30 il ve ilçe ziyareti gerçekleştirildi.

Ekonomi Otobüsü 13 bin km’den fazla yol yaptı. Amacımız bir yandan halkımızın dertlerini dinlerken, diğer yandan da insanlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmek ve sorunların çözümsüz olmadığını dile getirmek.

Cumhuriyet Halk Parti’si bu ülkeyi kuran ve krizleri en iyi yönetebilecek olan parti. Biz de partimizin kadrolarının ülkenin sorunlarını tespit etme ve çözüm üretmedeki yetkinliğini göstermek için bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz.

Türkiye pandemiye bir ekonomik buhranın içerisindeyken yakalandı. Tüm göstergeler Türkiye ekonomisinin tek adam rejimine geçilen 2018 yılından beri ağır bir krizle karşı karşıya olduğunu gösteriyor.

Böyle olunca pandemide iktidar halkı kaderine terk etti. Türkiye dünyada halkına en az destek olan ülkeler arasında. OECD verilerine göre, gelişmiş ülkeler milli gelirlerinin yüzde 8’i,

gelişmekte olan ülkeler ise yüzde 4’ü kadar vatandaşlarına ve şirketlerine hibe desteği sağladı. Türkiye’de bu oran sadece yüzde 1,9. Kaynaklar sadece yandaşlara akıtıldı.

Hem halka hem şirketlere destek diye yüksek faizli krediler verildi. Gelirsiz kalan, işini kaybeden insanlarımız bir de borç batağına iktidar eliyle sürüklendi.

Gittiğimiz her yerde görüyoruz ki halkımız kendisine yaşatılanların farkında ve ilk seçimde kendisine bunları yaşatan iktidarla hesaplaşma gününü bekliyor”

yukarı çık
0
Paylaşım