Menu
RSS

Antalya 29 Ekim Kadınları Derneği’ne Katılımlar Sürüyor

Antalya 29 Ekim Kadınları Derneği’ne Katılımlar Sürüyor

29 Ekim Kadınları Derneği Antalya Şubesi’ne üye kayıtları hızla sürmekte. Her geçen gün gücüne güç katan ve üye sayıları ile oldukça dikkat çeken derneğin

son üye kayıtlarını yapanlar arasında CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanı Nilüfer Deveci ve yönetim kurulu da yer aldı. Deveci üye kaydına geldiği şube binasında “Uzun yıllardır cumhuriyet ve laik demokratik Türkiye idealinden hiç taviz vermeyenler önceleri Cumhuriyet Kadınları Derneği şimdi ise 29 Ekim Kadınları Derneği çatısı altında

gücünü giderek artan bir ivme ile devam etmekte.

Bu özelliklere sahip bir derneğin üyesi olmak, aynı çatı altında bulunmak, ülkenin aydınlanmasına bir nebze olsun katkıda bulunmak benim ve yönetim kurulu arkadaşlarım için bir gurur kaynağıdır.

Ülkede kadınların sahip olabilecekleri hakları bir gece kararname ile yok etme gayretleri boşa çıkacaktır. İstanbul Sözleşmesi yaşatır sloganı ile yürüttüğümüz mücadelemizde 29 Ekim Kadınları Derneği’nin katkıları olacaktır. Birlikte olduğumuz, gücümüzü birleştirdiğimiz sürece kadınlarımız güzel günler görecektir.

Geliyor gelmekte olan diyor ve derneğimize üye oluyoruz” dedi.

29 Ekim Kadınları Derneği Antalya Şube Başkanı Ayşe Kantarcılar ise üye kaydetme sırasında yaptığı konuşmada “Antalya’da aydın, laik, cumhuriyetine sahip çıkmakta hiçbir engel tanımayan kadınlarımızın varlığı sayesinde karanlık günlerin geride kalacağını inanıyorum. Tüm üyelerimizin, hepsinin önemi vardır elbette.

Ama bir ayrıcalık yaparak ta olsa bugün CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanımız Nilüfer Deveci ve yönetim kurulunun üye imzasında bulunmak benim için bambaşka gurur kaynağı.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kızları olarak bugün üzerimizde olan onca karanlık bulutların dağılıp yerine aydınlık Türkiye’min çağdaş, laik, demokrasiye tam anlamıyla bağlı, ülkenin bağımsızlığından yana canları pahasına mücadeleyi seçenler olarak İstanbul Sözleşmesi’nin yeniden ve

daha güçlü şekilde uygulanacağı günlerin yakın olduğunu söylemek istiyorum. Bizler bu birliğimiz sayesinde tüm engelleri aşacağız.

Buna olan inancım tam. Bugün buraya gelip derneğimize üye olduğunuz için sizlere binlerce teşekkür ediyorum.” Dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım