Menu
RSS

Kumluca Halı Saha Futbol Turnuvası Başlıyor

  • Yazan 
Kumluca Halı Saha Futbol Turnuvası Başlıyor

Kumluca’da 17. Tarım ve Seracılık etkinlikleri futbol turnuvası ile başlıyor. Kumluca’da bu yıl 17. düzenlenecek Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri, hafta sonu gerçekleştirilecek halı saha futbol turnuvası açılış töreniyle başlıyor.

Kumluca’da daha önce Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında belediye tarafından organize edilen halı saha futbol turnuvası, bu yıl Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından organize edilecek, Kumluca Belediyesi tarafından desteklenecek.

Bu yıl 17. gerçekleştirilecek Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamındaki halı saha futbol turnuvasına katılacak takımlar arasında fikstür kurası çekimi yapıldı. Kumluca Belediyesi Spor salonunda gerçekleştirilen kura çekimine Kaymakam Polat Kara, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Erol Koca, Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Çataltepe ve turnuvaya katılacak takımların temsilcileri katıldı.

Kura çekim törenine konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Erol Koca, daha önce Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvasının bu yıl Kumluca Kaymakamlığı himayelerinde, Kumluca Belediyesi’nin destekleriyle, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü olarak organize ettiklerini söyledi.

Bu yıl turnuvaya 23 takımın katıldığını ifade eden Koca, takımların dört grupta mücadele edeceklerini, 20 Şubat Cumartesi günü başlayacak turnuvada takımların toplam 62 maç yaparak 23 Nisan günü turnuvanın sona ereceğini belirtti.

17 yıldır spor ve kardeşlik içinde güzel anılarla geçen turnuvanın bu yıl da sportmenliğe yakışır bir şekilde geçmesini temenni ettiğini kaydeden Koca, “Tüm sporseverleri Cumartesi günü yapılacak açılış maçımıza bekliyoruz. Maçlar, hafta sonları her gün beş maç olarak gerçekleştirilecek. Sportmenliğe yakışır bir şekilde dostluk içinde bir turnuva gerçekleşmesini temenni ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından gerçekleştirilen kura çekiminde takımlar 6’şarlı üç ve beşli tek grup olmak üzere dört grupta eşleştiler. Turnuvanın ilk maçı ise Eski Cami Mahallesi Öztürk Hukuk takımıyla, Öncü Bilgisayar takımları arasında oynanacak.

yukarı çık
0
Paylaşım