Menu
RSS

Başkan Dr. Ramazan Canural Çeşme Mahallesinde Halkla Buluştu

  • Yazan 
Başkan Dr. Ramazan Canural Çeşme Mahallesinde Halkla Buluştu

Burdur Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural “Sizi Dinliyoruz” adlı halkla buluşma toplantılarının ikincisini Çeşme Mahallesinde gerçekleştirdi.  Yoğun katılımın olduğu toplantıda, vatandaş istek ve temennilerini Başkan Canural’a ileterek, merak ettikleri konular hakkında sorular sordular.

İlki Armutlu Mahallesinde yapılan “Sizi Dinliyoruz” toplantısına; Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, İlçe Tarım Müdürü Hidayet Başaran, Belediye Meclis Üyeleri; Akif Tezcanol, Mehmet Erkal, Sıtkı Arıcan, Halil Akalın, Baki Çalhan, Yusuf Kemal Öztürk, Mehmet Okunakol ve Mehmet Hasyıldırım, Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Şenyurt, Süt Üreticiler Birliği Başkanı Kahraman Arlı, Göltur Başkanı Asım Ergün, Çeşme Mahalle Muhtarı Cevdet Vardar, Pazar Mahalle Muhtarı Hüseyin Esen, belediye birim amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, ilk sunumunda toplulaştırma ve kapalı sulama sisteminin öneminden bahsederek, vatandaşlarında bu konularda destek vermelerini istedi.

Başkan Dr. Ramazan Canural, ikinci sunumda ise; 7 Nisan-4 Eylül tarihleri arasında Gölhisar Belediyesi olarak yapılan icraat ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Canural konuşmasında; “ilkini geçtiğimiz günlerde Armutlu Mahallemizde yaptığımız “Sizi Dinliyoruz” adlı halk buluşma toplantımızın ikincisini Çeşme Mahallemizde tüm meclis üyelerimiz ve birim amirlerimizle beraber gerçekleştiriyoruz. Bu toplantılarımız sayesinde hem vatandaşlarımız merak ettikleri konuları bizlere aktarabilecek hem de başkan olarak ben sizlerin sorunlarınızı birinci ağızdan dinleyerek, çözümler bulmaya çalışacağım.   Belli aralıklarla bu toplantılarımıza sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulunan Başkan Canural; “ 2015 yılında başlayacak olan altyapı ve doğalgaz çalışmalarımızla beraber ilçemizde caddeler ve sokaklar kullanılamaz hale geleceği için hep beraber bir takım sıkıntılar yaşayacağız. Sizlerden isteğim, bu sıkıntılara sabrederek bizlere destek vermenizdir. Önemli olan bu sıkıntıların ardından ilçemizin şehirleşme anlamında büyük bir adım atacak olmasıdır. Bu çalışmalar bittiği zaman üst yapı çalışmalarımızı da modern ve ilçemize yakışır bir şekilde yaparak, ilçenin çehresini değiştireceğiz” dedi.

Önümüzdeki günlerde, Konak ve Yusufça Mahallelerinde de halkla buluşma toplantılarımız devam edecektir.

yukarı çık
0
Paylaşım