Menu
RSS

Ümmü Şahin Kız Çocuklarını Sevindirmeye Devam Ediyor

Ümmü Şahin Kız Çocuklarını Sevindirmeye Devam Ediyor

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’ in eşi Ümmü Şahin Çamköy Yunus Emre Kız Kuran Kursu ve Cihadiye Kız Kuran Kursu öğrencilerini EXPO 2016’ya götürerek güzel bir gün geçirmelerini sağladı.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’ in eşi Ümmü Şahin bir taraftan Aksu da bulunan Kız Kuran Kursları ziyaretlerine devam ederken bir taraftan da Kız Kuran Kurslarındaki kız çocuklarını sevindirmeye devam ediyor.

Ümmü Şahin bu çerçevede,  Aksu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ nün organizasyonu ile Çamköy Yunus Emre Kız Kuran Kursu ve Cihadiye Kız Kuran Kursu öğrencileri ve hocalarından oluşan 90 kişilik gurubun Antalya EXPO 2016’da doyasıya eğlendikleri güzel bir güne imza attı. 

Etkinliğe katılan Kuran Kursu hocaları ve öğrenciler bir günü doyasıya eğlenerek geçirirken bu organizasyonu gerçekleştiren Aksu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’ in eşi Ümmü Şahin’ e teşekkürlerini iletti.

Ümmü Şahin ise şunları söyledi: “Eğitim öğretim yılının sona ermesinin hemen ardından, Kuran öğrenimi görmeye başlayan kızlarımıza yaz tatilinde güzel bir gün geçirmek, onların bu sevincine ortak olmak istedik.

Çiçek ve Çocuk teması ile gerçekleştirilen Expo 2016 ‘yı beraberce ziyaret ettik. Geleceğimizin umudu, ortak geleceğimizin adı olan çocuklarımızı bugün bir parça olsun sevindirebildiysek ne mutlu bize. Biliyorsunuz Expo 2016’ nın teması çocuklardır. Çiçek hayatı çocuk ise yarını ifade etmektedir” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım