Menu
RSS

Serik’te Dolandırıcılık Şüphelisi Yakalandı

Serik’te Dolandırıcılık Şüphelisi Yakalandı

Antalya’nın Serik İlçesi'nde kredi kullandırma vaadiyle dolandırıcılık yaptığı tespit edilen şüpheli polis tarafından yakalandı.

Serik'te kredi sicili bozuk vatandaşların bankalardan kredi kullandırma vaadiyle gayrimenkullerine ipotek koyduran, çekilen krediyi ise buluşma yerinde vereceği bahanesiyle dolandırıcılık yapan şüpheli, S.Ö.'ye bu yöntemle 62 bin lira kredi kullandırdı.

R.C. adında başka bir kişi de aynı vaatte bulunan şüpheliye inanarak tarlasını ipotek ettirdi. Kredi için onay beklediği sırada dolandırıldığını anlayan R.C., polise başvurdu.

Serik Emniyet Müdürlüğü ekipleri başvuru sonrası şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Bankadaki güvenlik kamerasını incelemeye alan polis şüphelinin 37 yaşındaki Seyhan U. olduğunu tespit etti.

Takibe alınan Seyhan U.'nun Antalya'nın Kepez İlçesi'nde oturduğunu belirleyen polis, eve baskın yaptı. Yakalanan şüpheli işlemleri için Serik'e getirildi. Burada yapılan sorgusunda 18 ayrı dolandırıcılık suçundan arandığı belirlenen Seyhan U., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Hürriyet

 

yukarı çık
0
Paylaşım