Menu
RSS

‘Şehirde Alışveriş Var’ Projesinin Tanıtımı Yapıldı

‘Şehirde Alışveriş Var’ Projesinin Tanıtımı Yapıldı

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret eden sivil toplum örgütü temsilcileri, “Şehir Alışveriş var” projesi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret eden Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Atacan Ertürk, Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan ve Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hakkı Salur, 1 Haziran’da tüm Antalya genelinde başlayacak “Şehir Alışveriş var” projesi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Antalya Tanıtım A.Ş tarafından il merkezi ve ilçelerde ticari ve ekonomik hayatına katkı sağlamak ve şehre dinamizm katmak amacıyla bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan “Antalya Shopping Days” (Antalya Alışveriş Günleri ) bir çalışma başlattığını söyledi.

1 Haziran’da başlayacak projenin 77 gün süreceğini ifade eden Günay, “Organizasyon kapsamında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası projenin ana sponsorudur.

Bizde alt gruplar olarak projenin Antalya’nın batısında Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde uygulanması, tanıtımı gibi konularda destekçisiyiz. Bu projeyle ilçelerimizdeki ticari hayatın hareketleneceğini, ticari döngünün hızlanacağı kanaatindeyiz.

Çalışmalarımızda Kumluca Belediyesi ve ilçemizin dinamikleri olan sivil toplum örgütlerimizin de, projemize destek vermesini istiyoruz” dedi.

Proje detayı hakkında da bilgi veren Günay, organizasyon dahilinde istedikleri işyerinden bankamatik ve kredi kartlarıyla her 25 liralık alışveriş yapan vatandaşlara çekilişle 7 otomobil, 7 klima, 7 tablet, 77 bisiklet ve 777 adet Antalyaspor forma ve atkısı dağıtılacağını, bu hediyelerin tamamının Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından karşılandığını bildirdi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, projenin güzel bir düşünceyle ortaya çıktığını, projenin uygulanmaya başlamasıyla ekonomik hayatın da hareketleneceğine inandığını söyledi.

Kumluca Belediyesi olarak projeye ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade eden Çetinkaya, “Bu tür organizasyonlar, aynı zamanda birlik, beraberlik ve dayanışmaya da katkı sağlar.

Güzel bir düşünce, inşallah ilçemize bölgemize katkı sağlar. Projenin uygulanmasıyla ilgili belediye olarak bizlerde üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım