Menu
RSS

MATSO Başkanı Boztaş, Can Suyu Kredisi Ve Sicil Affı İstedi

MATSO Başkanı Boztaş, Can Suyu Kredisi Ve Sicil Affı İstedi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, oda üyelerine can suyu kredisi verilmesi ve sicil affı getirilmesini istedi. CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök ve Manavgat ilçe yöneticileri MATSO'yu ziyaret etti.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, yaptıkları çalışmalara değinerek, turizmde yaşanan düşüşlerin bölgedeki birçok sektörü olumsuz etkilediğini söyledi.

Devlet tarafından daha önce esnaf odaları üyelerine yönelik can suyu kredilerinin verildiğini, ticaret ve sanayi odalarına yönelik ise verilmediğini aktaran Başkan Boztaş, bölge ekonomisinde yaşanan sıkıntıların önüne geçmek amacıyla devletten ticaret ve sanayi odaları üyelerine yönelik can suyu kredisi verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Başkan Boztaş, can suyu kredisinin yanı sıra çek ve banka kredilerinde yaşanan gecikme veya ödeme sıkıntıları nedeniyle kara listeye girenlere de sicil affı getirilmesi gerektiğini söyledi.

İnşaatını tamamladıkları ve bu sene 100 öğrenciyle öğrenime başlayacak olan MATSO Turizm Fakültesi'yle birlikte ilçede 2 fakültenin daha kurulması için çalışmaların sürdüğünü de vurgulayan Başkan Boztaş, Manavgat Belediyesi tarafından Akdeniz Üniversitesi'ne bağışlanan belediye hastane binası için teşekkür ederek önümüzdeki süreçte Manavgat'ta üniversitenin kurulmasının hedeflendiğini kaydetti.

CHP Milletvekili Devrim Kök de MATSO'nun ilçenin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu vurgulayarak yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve önemsediklerini söyledi.

MATSO'nun ilçe ekonomisinin gelişmesi ve üyelerine yönelik yaptığı çalışmaların yanı sıra ilçeye önem katkılar sağladığını söyleyen Kök, birçok konuda olduğu gibi ilçeye kazandırılan Manavgat MATSO Turizm Fakültesi'nin ilçe turizmi için önemine işaret etti.

Ziyaretin sonunda MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, milletvekili Devrim Kök'e Manavgat'ın yöresel ürünlerinden oluşan hediye paketi takdim etti.

yukarı çık
0
Paylaşım