Menu
RSS
Antalya’da CHP’li Belediye Başkanları ve Adaylarından Sandığa Videolu Çağrı

Antalya’da CHP’li Belediye Başkanları ve Adayların…

Antalya’nın Büyükşehir Belediy...

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Manavgat Belediyesi’nden Merkez Ve 9 Mahallede İftar

Manavgat Belediyesi’nden Merkez Ve 9 Mahallede İftar

Manavgat Belediyesi 11 ayın sultanı Ramazan ayında bu yıl da Kültür Merkezi Meydanı’nda ve 9 büyük mahallede iftar çadırları kurarak kentteki birlik, beraberlik, paylaşma duygularını canlandıracak.

Manavgat Belediyesi mübarek Ramazan ayında, kentteki birlik, beraberlik ruhunun en üst düzeye taşınması amacıyla tüm hazırlıkları tamamladı. Başkan Şükrü Sözen, her yıl olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da her gün Atatürk Kültür Merkezi Meydanında günlük 5 bin kişiye ve 9 büyük mahallede belirlenen günlerde

iftarlar vererek belediyenin imkanlarını halkıyla paylaşacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Yaşadığımız büyük deprem felaketi sonrasında her zamandan çok birlik, beraberlik ve paylaşmaya ihtiyacımız var. Biz de her yıl olduğu gibi bu yıl da belediyemizin imkanlarını halkımızla paylaşacağız.

Mübarek Ramazan ayında halkımız için hazırlayacağımız iftar çadırlarımızda lokmamızı paylaşmak, birlik beraberlik içinde orucumuzu açmak hepimizi huzurlu hissettirecek” dedi.

AKM Meydanında Ve 9 Büyük Mahallede İftar

Hazırlanan plana göre; Manavgat Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi Meydanı’nda Ramazan ayı boyunca her gün, 28 Mart’ta Sarılar Kapalı Pazar Yeri’nde, 30 Mart’ta Taşağıl Kapalı Pazar Yeri’nde, 31 Mart’ta Çolaklı Kapalı Pazar Yeri’nde, 3 Nisan’da Gündoğdu Duriye Duran İlkokulu Bahçesi’nde,

5 Nisan’da Evrenseki Kapalı Pazar Yeri’nde, 7 Nisan’da Ilıca Kapalı Pazar Yeri’nde, 10 Nisan’da Side Kapalı Salı Pazar Yeri’nde, 12 Nisan’da Sarılar Ece Düğün Salonu önünde, 14 Nisan’da Kızılot Kapalı Pazar Yeri’nde, 17 Nisan’da ise Oymapınar Eski Pazar Yeri’nde iftarlar verecek.

Sözen, Tüm Halkı İftarlara Davet Etti

Bir mübarek Ramazan ayına daha Manavgat halkıyla birlikte ulaşıyor olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen “Ramazan Ayı, toplumsal yaşamımızda birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine büyük katkı sağladığımız bir aydır.

Deprem felaketi sonrasında her zamankinden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu mübarek ayın tüm halkımızın esenlik, birlik, beraberlik ve kaynaşma duygularını geliştireceğine inanıyoruz. Manavgat halkımızı iftar çadırlarımıza davet ediyoruz” dedi.

Sözen, Ramazan ayını vatandaşların daha huzurlu ve güven içinde geçirmesi amacıyla belediye olarak seferber olacaklarını da vurguladı. Sözen, “Halkımızın Ramazan ayını daha rahat, huzurlu geçirmesi ve hizmetlere daha kolay ulaşabilmesi için belediyemizin tüm birimlerini seferber ettik.

Manavgat Belediyemiz, halkımıza her zaman bir telefon kadar yakın olacaktır. Yine bu zorlu süreçte, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ay boyunca süreklilik arz eden bir hizmetle ulaşılacaktır. Zabıta Hizmetlerimiz ise ihtiyacımız olan huzur ve güveni halkımız için temin edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle çok büyük anlam ifade eden on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının Manavgat halkımız, ülkemiz, bütün İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, vatandaşlarımızın sevdikleriyle Ramazan Bayramı'na erişmelerini diliyorum” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım