Menu
RSS

Manavgat Belediye Başkanı Sözen: Karşılıksız Sevginin Tek Anlamı Vardır. O da Annelerimizdir

Manavgat Belediye Başkanı Sözen: Karşılıksız Sevginin Tek Anlamı Vardır. O da Annelerimizdir

Koşulsuz bir sevgiye dayanan, hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygudur annelik... Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, sevgi, fedakarlık ve sabırlarını başka hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır.

Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan birisidir. Onlar karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri ile başımızın tacıdırlar. Bizi biz yapan değerleri barındıran annelerimiz,

varlıklarıyla bizleri onurlandırmakta, geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler.

Şüphesiz ki, onlara olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Kaldı ki dünyada anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevgi de yoktur. Onlara layık evlat olmak da bizlerin yerine getireceği en önemli görevdir.

Koşulsuz sevgi ve sorumluluklarının karşılığında annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir.

Annelerimizin mutluluğu, bizim mutluluğumuz, Türkiye’nin mutluluğu, dünyanın mutluluğudur. Manavgat Belediyesi olarak bizlerin en büyük vazifesi annelerimize daha yaşanılır, daha güzel bir kenti oluşturarak onları daha mutlu kılmaktır.

Evlatlarını bağrına basamayan, onları kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerimiz kahraman şehitlerimizin bize emanetidir. Her birinin ellerinden öpüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan bütün annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Günü'nü kutluyor, saygılar sunuyorum”

yukarı çık
0
Paylaşım