Menu
RSS

Korkuteli CHP İlçe Başkanı Çıldır’dan Korkuteli Belediye Başkanına 6 Soru

Korkuteli CHP İlçe Başkanı Çıldır’dan Korkuteli Belediye Başkanına 6 Soru

CHP Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır geçenlerde Serik Belediye Başkanı ve 500 Bin liralık rüşvet haberleri sonrası sosyal medya hesabından konuyla ilgili düşüncelerini yazmıştı. Bu yazı ile ilgili olanak Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek Çıldır’ın yazısına cevap veren

sözleri üzerine Çıldır 6 sorudan oluşan sorularını İşlek’e yöneltti.

“AH ÖMER BAŞKAN AH.....

Senin de dediğin gibi, senin yazdıklarına cevap verilmez aslında ama yanlış anlamanı düzeltelim. Sen benim paylaşımı yine yanlış anlamışsın. Severim siyasi oyunları demişsin, Şah Mat biraz oynayalım demişsin, Gelişi güzel açıklama demişsin. Demişsin de demişsin.

Sen anlamadın halen sanırım konuyu bırak oyunu da konu RÜŞVET !...RÜŞVET!...

Sen yine yan konu üzerinden kendine cevap hakkı çıkarmışsın.

BİRİNCİSİ-Sorular sana değildi. AKP'li Belediye Başkanının da dediği gibi Bakanlara idi. Bakana soru netti. YAZIKLAR OLSUN deyip rüşveti madem biliyordunuz niye üstüne gitmediniz dedi ve toplantıdan çıktı.

İKİNCİSİ-Korkuteli Belediyesi ile uzaktan yakından Rüşvet konusunun alakası yokken sen yine niye celallenip üstüne vazife çıkardın.

ÜÇÜNCÜSÜ-Seçilmiş Belediye Başkanlarısınız. Hem Muhittin Başkan, hem de siz herkesin Başkanısınız. Seçim bitti 1 Nisan sabahı rozetler çıktı dediniz. Tabiiki de MHP’li Belediye Başkanısın, Muhittin Başkanda CHP'li Belediye Başkanı.

Parti tabanlarına, Yönetimlere ve parti üst yönetimlerine karşıda muhakkak sorumluluklarınızda var.

Ama siz Muhittin Başkanı hiç gördünüz mü sol yumruk havada veya zafer işareti yaparken.

Göremezsiniz Sayın İşlek, seçildikten sonra herkesin Başkanı çünkü.

DÖRDÜNCÜSÜ- Evet Büyükşehirin memurları var, bürokratları var, Devletin memuru. Aynı Korkuteli Belediyesinin de memuru ve bürokratı olduğu gibi. Seçimlerde memurların amiri olarak bu hak, halk tarafından Korkuteli'de size Antalya genelinde Muhittin Başkana verildi.

Memurlarınızın amiri siz değil misiniz?

BEŞİNCİSİ- Muhittin Başkanın 19 ilçede STK ve Muhtarlarla yaptığı toplantıyı, sizin Bakan,Vali ve Kamu Kurum Müdürleri ile yaptığınız toplantıyı nasıl kıyaslarsınız. Yapmayın lütfen. Kıyaslama eşdeğer olaylarla yapılır.

ALTINCISI-1 Yıldır bana siyaset yaptırmayın deyip durursunuz. Belediye Başkanı olduktan sonra yapmayacağım demenize rağmen zaten siyaset yapıyorsunuz. Bu cümle sizde klişe olmuş.

Allah aşkına siyaset yapın Ömer Başkan....

Size sizin lafınızı hatırlatmak istiyorum. " AZ LAF yap, ÇOK İŞ yap" Böyle size yazılmamış cümleleri üstlenip LAF yapmamak gerek...

Yukarıda yazdım. KONU Serik Belediyesi önceki dönem RÜŞVET konusu. Ben demiyorum. Mevcut Belediye Başkanı ve Bakan diyor. Hazır Rüşvet konusu açılmışken Serik teki olayla alakalı kişisel düşüncelerinizi de cevabınızda yazsaydınız sevinirdim Sayın Başkan.

Yavuz Sultan Selim'in Padişah olmasından sonra, ölümlü olduğunu unutmamak ve kibirden uzak durmak için bizzat kendi isteği ile paşalarına hep bir ağızdan söylettiği cümleyi hatırlatmak istiyorum.

"Mağrur olma padişahım senden büyük Allah var. "

Nacizane tavsiyede bulunmuşsun teşekkür ederim. Bir nacizane tavsiyede de ben bulunayım.

Siyaset rövanşist duygular ve eylemlerle yapılmaz. Halk biz siyasetçilerden kavga değil, birlik, beraberlik ve siyasi görüş ne olursa olsun hizmet bekliyor.

Hepimiz işimize bakalım.

Ben bu cevabı yazarken Sayın Ak parti ilçe Başkanı Kemal Başkanda bir cevap vermiş ve sorular sormuş. Sorduğun soruların cevaplarının birçoğu yukarda Sayın Başkan.

Yalova Belediye Başkanı görevden alındı suçu kesinleşmişken demişsin. Yanlış biliyorsun Başkan. Yalova Belediye Başkanımız yolsuzluğu bizzat kendisi çıkardı, içişleri bakanlığından soruşturmayı bizzat kendisi isteyerek Onurlu bir davranış sergiledi.

Buna rağmen içişleri bakanlığı kararı ile görevden alındı ve soruşturma devam ediyor. Niye kendi Belediye Başkanını kınamadın demişsin ya o yüzden yazıyorum. Yine Sayın işlek gibi yanlış kıyaslama yapıyorsunuz.

Sizin olayda Bakan söylüyor, Serik Belediye Başkanınızda gerekeni yazılı açıklamasında yapıyor.

Ayinesi iştir kişinin demişsin. 18 yıldır iktidar sizsiniz. Hatta sizin alaycı ifadenizle tek parti döneminden itibaren iktidar olamamışız. Ayinesi biz mi olmuşuz siz mi? Kendinizle çelişmişsiniz.

Olsun sizin siyasetinize saygı duyuyor, çabalarınızı takdirle karşılıyorum.

Saygılarımla”

yukarı çık
0
Paylaşım