Menu
RSS

İyi Parti Muratpaşa, Bin Kişiyle Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

İyi Parti Muratpaşa, Bin Kişiyle Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur’un, yaklaşık bin kişi ile birlikte organize ettiği programla Eski Sanayi’deki esnaflar ziyaret edilirken,

hem sorunları dinlendi, hem de parti projeleri anlatıldı. 

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, yönetim kurulu üyeleri ile düzenlediği programla Eski Sanayi bölgesindeki esnafları tek tek ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Programa İl Başkanı Mehmet Başaran, Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Kurucular Kurulu Üyeleri Mesut Yılmaz,

Musa Ertugan, Başak Karataş, Neşe Toker, Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Aykut Kaya, il yöneticileri, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Türkiye Gerçeği Ortaya Çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener gibi uzun süreden bu yana esnaf ziyaretlerine devam eden Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, son olarak Eski Sanayi esnafını yaklaşık bin kişilik 6 ayrı grup ile birlikte ziyaret etti. Esnafların Başkan Tayfur ve İyi Partililere anlattıkları sıkıntılar ekonomideki son durumu gözler önüne serdi.

Başkan Tayfur, “Sanayi esnafımızın en büyük sıkıntılarından biri olarak müşterilerine fiyat veremediklerini tespit ettik. Yedek parçacı, sattığı ürünü yerine alamıyor, fiyatlar günlük hatta saatlik değiştiği için müşterilerine fiyat veremiyorlar. Hem müşterilerine karşı mahcup oluyorlar hem de para kazanamıyorlar.

Bu da iş vereni de çalışanı da olumsuz etkiliyor” diye konuştu.

‘İyi Parti, Bereketiyle Geldi’

Eski Sanayi esnaf ziyaretleri sırasında yağmurun başlaması, bazı esnaflar tarafından ‘İyi Parti bereketiyle geldi’ diye nitelendirilirken, Başkan Tayfur “Bizim yapmaya çalıştığımız şey, derdin kamuoyuna paylaşılmasıdır. AKP iktidarı sorun çözmek, hizmet etmek için sizin tarafınızda olması gerekirken,

aksine sizleri yok saymaya, yaptıkları saçma sapan uygulamalarla sizleri her geçen gün darboğaza sürüklemeye devam ediyor. Biz ise, sizlerin avukatlığına soyunduk, sizin tarafınızdan bakıp, sizler gibi görmeyi tercih ettik. İyi Parti, şimdiki iktidar gibi oculuk - buculuk yapmadan,

milletimizin asli unsurları olan sizlerin yanında olacak. Bunlar dert üretirler, bizler ise çözüm üretmeye geliyoruz” dedi.

Tayfur: İşte Esnafın Hali Ortada

Ziyaretlerinin ardından Başkan Tayfur şöyle konuştu: “İşte esnafın hali. Görüyorsunuz geçinemiyorlar. Bu seslere özellikle AKP iktidarının artık kulak vermesi lazım. Artık bir çözüm gerekiyor. Biz İyi Parti olarak, bu yüzden varız. Bizler milletimiz için vakti sorun etmeksizin sürekli sahada çalışıyor, esnaflarımızı dinliyoruz.

Keşke Muratpaşa’daki iktidar partisinin temsilcileri de sahalara inip, halkın sorunlarına dikkat kesilebilse. Bu zor günler, İyi Parti iktidarında sadece ‘kötü anılar’ olarak hatırlanacaktır. Bugün esnaf ziyaretimize katılarak bizlere destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum”

yukarı çık
0
Paylaşım