Menu
RSS

İki Bıçak Darbesine 9 Yıl Hapis Cezası

İki Bıçak Darbesine 9 Yıl Hapis Cezası

Antalya’da geçen 8 Ekim akşamı bir çocuğu döverken kendisine müdahale eden 33 yaşındaki Erhan Çiftçi'yi iki yerinden bıçaklayan 21 yaşındaki Özcan Kılıç, 9 yıl hapse mahkûm edildi.

Geçen yıl 8 Ekim akşamı arkadaşı Hüseyin Özel ile gezmeye çıkan Erhan Çiftçi, Yavuz Özcan Parkı'nda küçük bir çocuğun yere yatırılıp dövüldüğünü görünce müdahale etti.

Bunun üzerine çocuğu dövmeyi bırakan Özcan Kılıç, Erhan Çiftçi'yi bacağı ve karnından bıçakladı. Kavgaya Kılıç'ın yanındaki arkadaşları da karışınca bıçaklanan Erhan Çiftçi ile arkadaşı Hüseyin Özel kaçmaya başladı.

Küçük çocuk ise kayıplara karıştı. Özcan Kılıç olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alınıp sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Hakkında 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan Antalya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan Özcan Kılıç, karar duruşmasında olay günü yaşananları anlattı.

Kılıç, "Arkadaşım Azmi E.'nin, çakmak gazı kokladığı için bir çocuğa tokat attığını gördüm. Çocuğun kafasını kaldırınca bu kişinin yeğenim Sedat olduğunu fark ettim.

Yerden kalkması için yüzüne tokat attım. O sırada arkamdan gelen bir kişi bana tekme attı, montumu yırttı. Ne olduğunu sorunca yüzüme bir de yumruk attı. Bana küfretti.

Ölmüş anneme de küfredilince bıçakla vurdum. Bu kişiden şikâyetçi değilim" diye konuştu. Yargılama sonunda Kılıç, 9 yıl hapse mahkum edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım