Menu
RSS

Finike Ve Kumluca Sulaması DSİ’de Masaya Yatırıldı

Finike Ve Kumluca Sulaması DSİ’de Masaya Yatırıldı

DSİ 13. Bölge Müdürlüğünde Kumluca ve Finike İlçelerinin Sulama birliklerinin alacaklarının tahsili ve Sulama sezonu aksaklılarının giderilmesi için toplantı yapıldı.

Toplantıya DSİ Bölge Müdürü Turkay Özgür, Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, Kumluca Kaymakamı Dr. Polat Kara, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya,  Bölge Müdür Yardımcımız Tuncay Aykan, Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer, Batı Akdeniz Sulama Birliği Başkanı Halil Aydın, Finike Şube Müdürümüz Adem Özdemir, İşletme ve Bakım Şube Müdürümüz Mevlüt Engin ve İlgililerde hazır bulundular.

Finike ve Kumluca ilçesinde ki DSİ yatırımları ile Sulama birliklerinin alacaklarının tahsili ve Sulama sezonu aksaklılarının giderilmesi ile ilgili yapılan istişare toplantısı sonunda açıklama yapan Bölge Müdürümüz Turkay Özgür;

’’Bugün Finike ve Kumluca Kaymakamlarımız, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanları ve ekibimiz ile birlikte Kumluca ve Finike İlçelerinin içeren Batı Akdeniz Sulama birliğinin alacaklarının tahsili ve Sulama sezonuna ilişkin çok verimli bir istişare ve değerlendirme toplantısı yaptık.

Birlik alacaklarının tahsili konusunda Belediyelerimiz ve Batı Akdeniz Sulama Birliği ile ortak bir çalışma yürütülmesine karar verdik. Çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. ’dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım