Menu
RSS

Eğitimin Çağı Ve Zamanı Yoktur

Eğitimin Çağı Ve Zamanı Yoktur

Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar ve yönetim kurulu üyeleri Döşemealtı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı kurslarının yılsonu sergi programının açılışına katılım sağladı.

Sergi programı kapsamında yıl boyunca ilçemizdeki kadınlarımız ve genç kızlarımızın devam ettiği kurslarda el nakışından tel kırmaya, seramikten keçeye, dikişten örgüye, kokulu taştan takı kursuna varan geniş bir yelpazede açılan tüm kurslarda kursiyerlerin yıl boyunca hazırladıkları ürünleri sergilendi.

Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar  “Eğitimin çağı ve zamanının bulunmadığını, her dönem her yaşta eğitimin gerekli olduğunu kaydeden Mayıslar, düzenlenen kurslar aynı zamanda kültürümüzün, tarihimizin önemli çizgilerini ve renklerini yeni yetişen nesile aktarma aracı oluyor.

El emeği göz nuru eserler bir sonraki nesile ancak bu kurslar sayesinde kalıyor. Açılan kursların içeriğinde belge vermenin dışında kızına, torununa çeyiz yapan annelerden başlayarak, üretken toplum oluşturarak aile bütçelerine katkıda bulunan kadınlarımız da var” dedi.

Serginin ardından Halk Eğitim Müdürü Canat Duru’yu makamında ziyaret eden Mayıslar, yeni dönemde açılacak kurslar ve halk eğitim müdürlüğünün sıkıntıları hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar sergi programıyla ilgili yaptığı açıklamada kursiyerlerimizin el emeği göz nuru ürünleri görülmeye değer ve takdire şayandır. Emeği geçen bütün öğretmenlerin ve kursiyerlerin başarılarının devamını dilerim dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım