Menu
RSS

CHP Serik İlçe Başkanı Çimen: İktidar Yürüyüşümüze Bugün Buradan Başlatıyoruz

CHP Serik İlçe Başkanı Çimen: İktidar Yürüyüşümüze Bugün Buradan Başlatıyoruz

CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen; “Cumhuriyetin 2. Yüzyılı’nda yapılacak olan ilk seçimde Cumhuriyet Halk Partimizin iktidara gelmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

Türkiye’nin her derdinin var bir çaresi, onunda adı Cumhuriyet Halk Partisi.”

CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, CHP İlçe Başkanı olarak göreve başlamasının 1. yılında partililer ve basınla bir araya geldi. Çimen, görevde bulundukları 1 yılı değerlendirerek neler yaptıklarını anlattı.

Boğazkent Mahallesi Deniz Yıldızı Restoran’da düzenlenen toplantıya Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul, CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, CP Serik Kadın Kolları Başkanı Av. Şafak Toker, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetimi katıldı.

 “Partililerimize İki Söz Vermiştik. İlki Yerelde İktidar, İkinci İse Genelde İktidardı”

CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen basın toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Serik İlçe başkanlığımızda 1 yılımızı doldurduk. Sizlerle bugün bir araya gelerek görevde bir yılımızı değerlendirmek, neler yaptığımızı anlatmak istedik.

Bizler yönetim olarak bu yola çıktığımızda partililerimize 2 söz vermiştik. İlki yerelde iktidar, ikinci ise genelde iktidardı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerine ilçemize yıllarca başarıyla hizmet etmiş, değerli doktorumuz Kadir Kumbul’u partimizden aday gösterdik.

Yaptırdığımız anketlerde, kamuoyu araştırmalarında ve ilçemiz sakinleriyle bir araya geldiğimizde kendisinin en doğru aday olduğunu gördük. Genel merkezimiz ve il başkanlığımızın olurlarıyla Kadir başkanımız aday oldu ve tarihte ilk defa Serik Belediye Başkanlığı’nı büyük bir farkla kazandık.”

“İnandık Ve Hep Birlikte Zafere Ulaşarak Belediye Seçimlerini Kazandık”

“Bugün sizlerin karşısında bu büyük zaferi kazanan ilçe yönetimi olarak çıkmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyoruz. Bu zaferde payı olan bizlere inanan ilçe örgütümüze, partililerimize ve sandık başında görev alan tüm arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum.

Bizlere inanmayan arkadaşlarımızı anlayışla karşılıyoruz. Çünkü 98 yıldır alınamayan bir belediyenin doğru adayla alınabileceğine inanmadılar ama bizler inandık ve hep birlikte zafere ulaşarak belediye seçimlerini kazandık.”

“Sıra Genel Seçimlerde”

“Şimdi yerelde ve genelde iktidar diyerek verdiğimiz ikinci sözümüzü tutma zamanıdır. Bugün burada genel başkanımız Özgür Özel’in verdiği tarih olan Kasım 2025’te yapılacağına inandığımız genel seçimler için çalışmalarımıza başlıyoruz.

Bugünden itibaren örgütümüzle birlikte daha fazla sokakta, halkımızla iç içe, her hafta vekillerimizle bir mahallemizde olacağız. El ele, omuza omuza vererek halkımıza halkın iktidarını anlatacağız.”

“İktidar Yürüyüşümüze Bugün Buradan Başlatıyoruz”

“Cumhuriyetin 2. Yüzyılı’nda yapılacak olan ilk seçimde Cumhuriyet Halk Partimizin iktidara gelmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İktidar yürüyüşümüze bugün buradan bu sözlerle başlatmak istiyorum. Durmayan zamlarla ezilen çiftçinin var bir çaresi.

Hayat pahalılığından bunalmış annelerin var bir çaresi. Geçim derdi çeken emeklinin var bir çaresi. Geleceğe umutla bakamayan gençlerin var bir çaresi. Türkiye’nin her derdinin var bir çaresi, onunda adı Cumhuriyet Halk Partisi.”

yukarı çık
0
Paylaşım