Menu
RSS

Boztaş: Risklerinizi Sigortaya Devredin, Büyümeye Odaklanın

Boztaş: Risklerinizi Sigortaya Devredin, Büyümeye Odaklanın

MATSO tarafından “Sigortacılar Haftası” dolayısıyla Lake & River Side Hotel’de düzenlenen toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Başkan Boztaş, “Risklerinizi sigortaya devredin büyüme odaklanın” dedi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından Lake & River Side Hotel’de “Sigortacılar Haftası” dolayısıyla Toplantı düzenlendi.

MATSO 12.Meslek Komitesi(Sigorta Aracılık Kurumları Finans Kurumları) tarafından organize edilen toplantıya; MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Akar, 12.Meslek Komitesi Başkanı Hilmi Acar ile Komite Üyeleri, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Hüseyin Kasap, Antalya Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı İbrahim Düzenli, Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Süleyman Özer ve Sigorta Acentelerinin Yetkilileri katıldı.

Toplantıda açılış konuşması MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, sigorta acentelerinin toplantıya ilgi gösterdiği ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sigortacılar Haftası’nı kutladı.

Modern dünyada ekonomik büyümenin, ticareti artırmanın temel unsurlarından biri sigorta sistemi olduğunun altını çizen Boztaş, “Çünkü ekonomi ve ticaret, risk demektir. Risk olmadan kazanç olmaz” dedi.

Toplantıyı organize eden 12.Meslek Komitesi’ne teşekkür eden Boztaş, toplantıda sektörün sorunlarının ele alındığını ve çok yararlı bir toplantıya imza atıldığını kaydetti. Sorunların konuşulması, çözüm yollarının aranması ve bulunması, yeni fikirlerin ortaya çıkması, mesleki dayanışmanın güçlenmesi için önemli bir çalışmadır.

12. Meslek komitesi olan sigortacılarımızın yaptığı her türlü çalışmaya desteğimiz tamdır. Sigortacılarla ilgili yapılan çalışmalara en çok destek veren kurumlardan biriyiz. Daima yanlarında olmaya devam edeceğiz ” diye konuştu.

Risklerinizi Sigortaya Devredin Büyüme Odaklanın

Sigortacılar Haftası’nı da kutlayan Başkan Boztaş, “Günümüz küresel rekabet ortamında; kaynakların verimli kullanımı, işletme finansmanı, üretim süreçlerinin sağlıklı şekilde işlemesi, üretilen mal ve hizmetlerin tüketiciye hızlı ve güvenli şekilde ulaştırılması sanayici ve tüccar için son derece önemli hale gelmiştir.

Tüm bu süreçlerdeki risklerin üretici, tüccar ya da tüketici tarafından tek başına yüklenilmesi çok ağır maliyetlere sebep olabilir. Sigortacılık sektörü bu noktada devreye girerek, tarafların risklerini üstleniyor. Bu sayede, tüccarımız, sanayicimiz daha fazla üretmeye, daha çok büyümeye odaklanabiliyor. Risklerinizi sigortaya devredin büyüme odaklanın” diye konuştu.

Başkan Boztaş’tan sonra kürsüye gelen TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Hüseyin Kasap, Türkiye’deki değişik şehirlerde çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, MATSO tarafından birçok ile göre sigortacılarla ilgili daha çok toplantılara imza attığını söyledi.

Başkan Boztaş’a yapılan çalışmalara verdiği destek dolayısıyla teşekkür eden Kasap, sigorta sektöründeki son gelişmeler ve sigorta acenteleri İcra Komitesi’nin Çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Toplantıda TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Süleyman Özer ve Antalya Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı İbrahim Düzenli de birer konuşma yaptı.

Katılımcılar tarafından sorularında sorulduğu toplantı sonunda MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, 12.Meslek Komitesi Başkanı Hilmi Acar ile Komite Üyeleri tarafından, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Hüseyin Kasap’a plaket takdim edilirken tüm konuşmacılara Manavgat’ın yöresel ürünleri hediye edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım