Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Antalya SES: 7 Nisan Dünya Sağlık Günü: "Sağlığım, Hakkımdır!"

Antalya SES: 7 Nisan Dünya Sağlık Günü: "Sağl…

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçi...

Prev Next

ATİP Üyeleri Dayanışma Yemeğinde Buluştu

ATİP Üyeleri Dayanışma Yemeğinde Buluştu

Antalya Ticaret Platformu Derneği üyeleri, buluşma ve dayanışma yemeğinde biraraya geldi. Yeni üyelere plaket verilen yemekte konuşan ATİP Başkanı Kabasakal,

“Hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Yaklaşık 1 yıllık bir mazisi bulunmasına rağmen gerçekleştirdiği faaliyet ve etkinlikleriyle Türkiye’nin en etkin STK’ları arasına girmeyi başaran ATİP’te eski ve yeni üyelerin ticaretlerini geliştirmek için bir yemek düzenlendi. Su Otel’de gerçekleştirilen ‘Üye Buluşma Yemeği’ne ATİP Onursal Üyesi

TSYD Antalya Şube Başkanı gazeteci Şifa Çiçek de katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan ATİP Yönetim Kurulu Başkanı Muhteşem Kabasakal: “ATİP olarak ekibimizle birlikte yoğun emek harcayarak üyelerimizin ticari gelişimini hedefliyoruz. Amacımız büyük bir aile oluşturmak.

Benim amacım ise yıllar sonra bu derneğin sayısız organizasyonlarını televizyonlardan takip ederken çocuklarıma bu derneğin kurucu başkanı bendim demek. Biz bir kartopu attık, bunu eminim ki bizden sonra gelenler çığa dönüştürecek.

Şu an hiçbir şey yapmadıysak bile onlarca fidan dikmiş olduk ki bu bile ülke için önemli bir katma değerdir. Hepinize ilgi ve emeğiniz için teşekkür ederim” dedi.

Yeni Üyelere Plaket

Yaklaşık bir yılda 50 etkinlik gerçekleştirerek bu anlamda kırılması güç bir rekora imza attıklarını vurgulayan Kabasakal, “Öyle sanıyorum ki, bu kadar kısa sürede bu kadar etkinliği yapabilen ülke genelinde başka bir STK yoktur” dedi.

‘Güçlü Ticaret İçin Güçlü İşbirliği’ mottosuyla hareket ettiklerini belirten Kabasakal, “Başladığımız günden bu yana üyelerimiz arasındaki yakınlaşmaların işbirliğine dönüştüğünü görmek mutluluk verici. Bu işbirliği ve dayanışmanın her geçen gün biraz daha artmasını arzu ediyoruz” diye konuştu.

Keyifli bir sohbet havasında geçen ve üyelerin görüş ve önerilerini dile getirdiği gecenin sonunda derneğe yeni katılan üyelere Başkan Kabasakal tarafından plaket verildi.

yukarı çık
0
Paylaşım