Menu
RSS

Antalya Yardım Et Mutlu Ol Derneği Kaş’ta “Engelsiz Hayat” Projesini Hayata Geçiriyor

Antalya Yardım Et Mutlu Ol Derneği Kaş’ta “Engelsiz Hayat” Projesini Hayata Geçiriyor

2019 yılında faaliyete başlayan Yardım Et Mutlu Ol Derneği Antalya’da adını duyurmaya başladı. Amacı birçok konuda yaşlı, engelli ve hasta vatandaşların haklarını ele alan ve bu konularda gönüllülerimiz ile beraber seslerini duyurmaya adamış bu dernek

2021 Ocak ayında yeni proje çalışmalarına başladı. Yardım Et Mutlu Ol Derneği kapsamında hazırlanıp sunmuş olduğu Avrupa birliği Sivil Düşün programı çerçevesinde yapılan ‘’Engelsiz Hayat’’ projesi Kaş ilçesinde yürütülmeye başladı.

Bu proje aynı zamanda HEYAD ve Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki ile bu çalışmayı desteklemiştir. Yardım Et Mutlu Ol Derneği ve gönüllüleri vatandaşların hakları ve hak arayışları konusunda hangi kuruma nasıl,

nereden başvuru yapacaklarını hazırladıkları dergi ve broşürlerle onlara anlatıp sorunlarını birebir ele aldı. COVİD-19 sosyal mesafe kurallarına uyarak Antalya Büyükşehir Belediyesinin vermiş olduğu araç desteği ile YARDEM yollara çıktı.

Yardım Et Mutlu Ol Derneği Antalya Kaş ilçesi Kasaba mahallesinde 2009 yılında vatani görevini yaparken şehit düşen Piyade Er Y.P’ nin ailesini ziyaret edip onlara başsağlığı, tüm şehitlerimize ve ailelerine sabır diledi.

Yardım Et Mutlu Ol Derneği Antalya Kaş ilçesi Yaylakılıçlı mahallesinde N.S ailesini ziyaret etmiş ve yataklarının ve herhangi bir elektronik aletin olmadığını, 8 yaşındaki Mustafa’nın eğitimini alamadığını gördü ve onların sesleri oldu.

Bir yardımseverimiz tarafından bu ihtiyaçları karşılandı artık Mustafa mutlu ve rahat yatağında yatabilecek.

Yardım Et Mutlu Ol Derneği bu çalışmalara daha 19 ilçede de sürdüreceğini vurgulayarak Engelsiz Bir Hayat İçin Sev, Paylaş, Yardım Et Mutlu Ol sloganı ile geliyoruz dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım