Menu
RSS

Antalya iyi Partiye 150 Genç Yeni Üye Oldu

Antalya iyi Partiye 150 Genç Yeni Üye Oldu

Son yıllarda kullanılan kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı siyaset dilini kullanmayıp, yerine çözüm üreten, birleştirici ve bütünleştirici bir siyaset anlayışını tercih eden İYİ Parti her geçen gün büyümeye devam ediyor.

İYİ Parti Konyaaltı İlçe Başkanlığı’na 150 genç üye olurken, rozetlerini Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran taktı.

İyi Parti Konyaaltı İlçe Başkanlığı,’na 150 genç üye katıldı. Pandemi dolayısıyla 18-20 yaş grubunun katılmadığı programda yeni üyelerin heyecanı dikkat çekti.

İyi Parti’nin büyümesi ve güçlü bir şekilde iktidara gelmesi için üye kazanmanın kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran,

AKP'nin her geçen gün kan kaybetmeye başladığını ve özellikle son dönemde gençlerin de İYİ Parti’yi tercih ettiğine vurgu yaptı.

Her Yerde İyi Parti’yi Anlatıyoruz

Başkan Başaran, “Pandemi süreci olmasına rağmen çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Pandemiden dolayı sıkıntıda olan küçük ve orta ölçekli işletmelere ve evlerini büyük zorluklarla geçindirmeye çalışan esnaflara,

bir nefes aldırmak için bir genelge çıkarılmasını ve kira, vergi, SGK pirimleri, kira stopajları gibi ödemelerden muaf tutulmalarını ısrarla istedik. Her gün esnaflarımızı, esnaf odalarımızı ziyaret ediyoruz.

Gittiğimiz her yerde İYİ Partiyi anlatıyoruz.  İnsanlar bize ve partimize güven  duyuyor. Bundan çok büyük memnuniyet duymaktayız. Halkımız geleceğin teminatı ve umudu olarak partimizi görüyor.

Bu kapsamda, Genel başkanımızın çizdiği rotada ilerleyerek sokaklarda vatandaşları dinliyor, gezdiğimiz mahallelerde partimizin politikalarını anlatıyor sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz” diye konuştu.

Gençlerimize Sonuna Kadar Güveniyorum

İyi Parti Antalya Gençlik Politikaları Başkanı Engin Can Uğurlu, gençlerle güzel çalışmalar yaptıklarını, onların sorunlarını dinleyip çözüm yollarını tespit ettiklerine dikkat çekerek,

“Maalesef umudunu yitirmiş ve çaresiz bir şekilde ülkemizde özgürlüklerin kalmadığını düşünen gençlerimiz var. Gençlerimizin ciddi anlamda endişeleri olduğunu, yasama, yürütme ve yargının bitme noktasına geldiğini,

işsizlik sarmalından korktuklarını gördük. Hatta gelecekten ümitlerinin kalmadığını anlatan çocuklarımız var. Tabi ki bu karamsar tablonun yanı sıra İyi Parti’ye Genel Başkanımız Meral Akşener’e olan inançlarını,

kendilerinin ve ülkenin geleceği için İyi Parti saflarına geçip destek vereceklerini de açıkça beyan ediyorlar. Genç bir arkadaşım bana ‘Başkanım bize geri ne vereceksiniz? Ne vaat ediyorsunuz?’ diye sordu.

Ben de 18 yıllık AKP yönetiminin gençlere inanılmaz zarar verdiğini anlattım. 18 yıllık AKP hükümetinin gençleri sevmediğini, özellikle okuyan gençliği istemediğini anlattım.

İyi Parti’nin Türkiye’yi yeniden inşa edeceğini anlattım. Çünkü ben gençlerimize gerçekten güveniyorum. AKP’lilerin ‘Allahım bizi okuyanların şerrinden koru’ duaları yerine, kendini geliştirmiş,

ülkesi için taşın altına elini değil, sizler gibi gövdesini koyacak gençlerimize sonuna kadar güveniyorum” dedi.

İktidara Gençlerle Birlikte Yürüyeceğiz

İyi Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Avukat Serap Kaya, yaptığı konuşmada gençlerle birlikte siyaset yapmaktan onur ve gurur duyduğunu ifade ederek, “İYİ Parti Konyaaltı İlçe Gençlik Politikaları Başkanlığımızca düzenlediğimiz etkinlik kapsamında

İlçe Başkanlığımızda genç kardeşlerimizle buluşarak partimizin gençlik Politikalarından bahsettik, genç kardeşlerimizin fikir ve önerilerini dinledik. Gençlerimizin yoğun ilgisi ve büyük katılım bizleri ziyadesiyle mutlu etti.

İl Başkanımız Mehmet Başaran, İl Sekreterimiz Hüseyin Özdamar, Gençlik Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcımız Engin Uğurlu, Eğitim Politikalarından sorumlu il başkan yardımcımız Türkan Aksoy,

İl Gençlik Kolları Başkanımız Ramazan Ergin ve başkan yardımcılarımızın da katılımıyla çok güzel bir sohbet oldu. Aramıza yeni katılan genç kardeşlerimizin Partimiz rozetini il başkanımız taktı.

Zaman ayırarak İlçe gençlik buluşmamıza  katılan, fikir ve önerilerini sunan katkı koyan tüm gençlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerden öğreneceğimiz çok şey var.

Sizlerden duyup, öğrenip, hep birlikte uygulayacağız. Pırıl pırıl Türkiye'nin bugünü, yarını, Atatürk'ün Cumhuriyetimizi emanet ettiği gençlerimiz; İYİ Kİ VARSINIZ.

GENÇLERİMİZ İLE BULUŞMA etkinliğimizde başta Gençlik Politikalarından sorumlu ilçe başkan yardımcımız Çağdaş Kaya olmak üzere mahalle başkanlarımıza,

yönetim kurulu üyelerimize ve tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm genç kardeşlerimi ve dava arkadaşlarımı saygı ve sevgiyle selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Ülkemizi Birlikte Kurtaracağız

İyi Parti Konyaaltı Gençlik Politikaları Başkanı Çağdaş Kaya, “Bizler İyi Parti Gençleri olarak, derin devletin değil, doğudan batıya, güneyden kuzeye derin milletin hizmetkarı olacağız.

Bu hareket, milletin bedduasını almış bir harekat değildir. İyi harekatın üzerinde oynanan oyunlar tutmaz. Kimse boşa çaba harcamasın. Çünkü İyi Partililer kimsenin kayığına binmez, zira İyilerin halk gemisi vardır.

İktidarları elden gitmeye başlayınca savaş çığırtkanlığı yapanlara sesleniyorum; bedenimiz zindanlara sığacak kadar küçük olsa da, onurumuz tarih yazacak kadar büyüktür. İnanırsak başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.

Emin olun seçimler yaklaştığında herkes vicdanını gelecek nesillerin imkanlarını çaldırmamak için gelecek nesillerin geleceği için elini yüreğine koyacak.

Küskünler barışacak, sokak sokak, belde belde, mahalle mahalle, kahve kahve en ücra köşelere kadar girilecek. Bu görev sadece il ve ilçe başkanlarımızın görevi değil.

İyi Harekatın yiğit gençleri olarak bizlere de büyük görevler düşmektedir. Dava arkadaşlarım; gelin ülkemizi düşmüş olduğu bu buhrandan çıkarmak için önümüzdeki ilk seçimde İyi Parti gençleri olarak iktidar ateşini Antalya’dan yakalım” dedi.

Konuşmaların ardından İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, genç üyelerin rozetlerini takarken, her biriyle tek tek fotoğraf çektirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım