Menu
RSS

Antalya iyi Parti’ye 150 Kişi Katıldı

Antalya iyi Parti’ye 150 Kişi Katıldı

Üyesi oldukları partiden istifa eden 150 kişi düzenlenen törenle İYİ Parti’ye geçti. 150 kişinin rozetlerini törenle takan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, partisinin bütünleştirici ve birleştirici siyasetten yana olduğuna dikkat çekti.

Partisine üye kazandırmanın kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, AKP'nin her geçen gün kan kaybetmeye başladığını, İYİ Parti’ye teveccühün her geçen gün arttığını söyledi.

Üye faaliyetlerinin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Başkan Başaran, “Parti olarak üye katılımı konusunda ciddi bir çalışma yapıyoruz. Adeta seferberlik halindeyiz.

Çünkü üye yapmak demek, aynı zamanda sahada olmak demek. Bugün bir vatandaşımızı partiye üye yapmak aynı zamanda bir siyasi parti faaliyetidir. O yüzden bunu çok ciddiye alıyoruz ve önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

“AKP İktidarının Sonu Gelmiştir”

AKP iktidarının son yıllarda izlediği yanlış politikalar sebebiyle üye kaybı yaşamaya başladığına dikkat çeken Başaran, AKP'den ve diğer siyasi partilerden ayrılanların İYİ Parti'yi tercih ettiğini dile getirdi.

Başkan Başaran şunları kaydetti:

* Son yıllarda kullanılan kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı siyaset dili, İYİ Parti ile birlikte yerini çözüm üreten, birleştirici ve bütünleştirici bir siyasi dile bırakmaktadır.

* Her türlü baskıya rağmen halkın teveccühü bütünleştirici ve birleştirici siyasetten yanadır. Bu husus bizler tarafından görülüyorken, Cumhur İttifakına gönül vermiş hemşehrilerimiz tarafından da görülmektedir.

AKP İktidarının Sorunu Geldi

* İYİ Parti Türkiye siyasetinin merkezine oturmuş ve kilit noktaya gelmiştir. Son günlerde yapılan açıklamalardan bunu daha net anlıyoruz.

* Bize illet diyenler, zillet diyenler hatta terör örgütü ile işbirliği yapmak ile suçlayanlar şimdilerde bize yerli ve milli İYİ partili kardeşlerimiz deme noktasına geldiler.

* Şimdi soruyorum sizlere; Türkiye'de ne değişti? Cevap, AKP'nin 19 yıllık iktidarının sonuna gelmiştir.

Başkan Başaran, konuşmasının ardından İYİ Parti’ye katılan yeni üyelere parti rozetini taktı.

yukarı çık
0
Paylaşım