Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Antalya Gelecek Partisi’nde Seçim Hukuku ve Seçim Güvenliği Çalıştayı Yapıldı

Antalya Gelecek Partisi’nde Seçim Hukuku ve Seçim Güvenliği Çalıştayı Yapıldı

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanlığı tarafından ASSİM’de düzenlenen Seçim Hukuku ve Seçim Güvenliği Çalıştayı’nda konuşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün,

” Türkiye’nin tamamında örgütlenmiş bulunmaktayız. Toroslar’ın evladı Yörük Ahmed’in memleketinde de biz bu işten alnımızın akı yüzümüzün akıyla çıkmamız lazım arkadaşlar” dedi.

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Çalıştay saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşması yapan Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Mevlüt Demir 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin kader seçimi olduğunu ve bu seçimden yüz akı ile çıkacaklarını söyledi.

Yeter Söz Milletin diyerek bu Ak Parti iktidarına ve tek adam rejimine son verip güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçeceklerini, bundan hiç şüphesi olmadığını belirtti.

Genel merkez yöneticilerinin de katıldığı, Muratpaşa Belediye Başkan Vekili Hüseyin Sarı’nın ziyarette bulunduğu çalıştayda konuşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün şunları söyledi:

“Karanlığın içerisinde sohbet edebiliri, evimizde sohbet edebiliriz, Kahvehanede oturabiliriz.  Ama bir mum yakmadığımız sürece o konuşmalarımızın hiçbir kıymeti yok. Tayyip Erdoğan’ında en sevdiği muhalif türüdür. Sakın özgülenmesin, sakın bir parti kurup karşımıza çıkmasın.

Hele kendi mahallesindense en fazla nefret ettiği oluşumdur. Olanları da kapatmak ister ve tek tabanca ülkede yürümek ister. Bu stratejiyi kırdığımız için Tayyip Bey’in bu genel stratejisini kurduğumuz için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. 

Bu gün burada çok önemli bir çalışma yapacağız. Seçim çalıştayı, seçime hazırlık çalışması, seçim güvenliği, sandık güvenliği. Bu çok önemli bir çalışma. Seçim sandıkta kazanılır.  Seçim sandıkta kazanılır derken; aslında tüm emeklerimizin karşılığını o gün alacağız.

Oy alacağız oylar çıkacak ve emeklerimizi aldığımız gün o gün olacak. Benim için çok önemlidir. Bir de emeğimizin muhafaza edildiği, korunduğu, kollandığı güvence altına alındığı tescil edildiği gün olması sebebi ile bu seçimin büyük bir önemi vardır.

O yüzden üç yıldan beri gece demiyoruz, gündüz demiyoruz çalışıyoruz. Sizlerde emek sarf ettiniz, teşkilatlar kurdunuz ilçe başkanlıklarımız var. Ama bu kervan üç yıldan beri büyüyor. Tam emeğimizin karşılığını alacağımız bir zamanda bir gevşeklik göstermemeliyiz, pür dikkat bir şekilde buraya odaklanın.

Bunun tarihte çok örnekleri var. En yakın ama en örneği 2019 İstanbul yerel seçimleri. Şayet orada sandık seçim güvenliği alınmamış olsaydı çok net söylüyorum. Bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın soyadı İmamoğlu değil, Yıldırım’dı. 

Kimsenin hakkının yenmediği bir seçim oldu. Adil güvenli bir seçim ortamının geçirmek istiyoruz. Ne bir oy bizim yerimize haksız yere geçsin ne bir oy haksız yere karşı tarafa geçsin. Bunu için bugün buradayız. Bizler çalışma yapıyoruz.

Bunlardan bir tanesi altılı masa kendi arasında oluşturduğu bir seçim güvenliği komisyonu var. Sürekli bir araya geliyoruz. Türkiye’de muhtemelen 200 bin sandıkta altılı masa bileşenlerinin tamamında sandık başında olacağız.

Bizler sadece altılı masa çalışmaları değil, kendi çalışmalarımızı da Gelecek Partisi olarak yapıyoruz. Türkiye’nin tamamında örgütlenmiş bulunmaktayız. Toroslar’ın evladı Yörük Ahmed’in memleketinde de biz bu işten alnımızın akı yüzümüzün akıyla çıkmamız lazım arkadaşlar.

yukarı çık
0
Paylaşım