Menu
RSS

Antalya DSİ, Ankara’daki Takdim Toplantılarını Tamamladı

Antalya DSİ, Ankara’daki Takdim Toplantılarını Tamamladı

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü her yıl rutin olarak Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünde yapılan takdim toplantılarını tamamladı. Bölge Müdürü Turkay Özgür yaptığı açıklamada; "DSİ Genel Müdürlüğümüz tarafından her yıl düzenlenen Takdim toplantılarını başarı ile tamamladıklarını belirterek,

DSİ Antalya heyeti olarak ekibimiz ile birlikte Ankara’da ilk olarak Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bakan Yardımcımız Sayın Harun Tüfekci'yi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarımız Sayın Akif Özkaldı’yı makamında ziyaret ederek, Antalya Bölge Müdürlüğümüzün 2015 yılı çalışmaları ve 2016 yılı hedefleri konusunda kendilerine bilgi sunduk.

Ardından DSİ Genel Müdürlüğümüz konferans salonunda DSİ Genel Müdür Yardımcımız Sayın Yakup Başoğlu Başkanlığında Genel Müdür Yardımcılarımız ve Daire Başkanlarımızın katıldığı heyete DSİ Antalya Bölge Müdürlüğümüzün 2015 yılı çalışmalarının değerlendirmesini ve 2016 yılı hedeflerini içeren bir sunum yaptık.

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü olarak takdim toplantımızı başarı ile tamamladık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. ’dedi.

Bölge Müdürü Özgür ve heyeti, Ankara’da son olarak TES-İŞ Antalya Şube Başkanı Sayın Hacı Mevlüt Ünal ve Bölge Müdür Yardımcıları ile birlikte TES-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın Mustafa Şahin'i ve Enerji BİR-SEN Genel Başkanı Sayın Hacı Bayram Tonbul’u makamında ziyaret ettiler.

yukarı çık
0
Paylaşım