Menu
RSS

Antalya Deva Partisi Yeni İl Başkanı Belli Oldu!

Antalya Deva Partisi Yeni İl Başkanı Belli Oldu!

Merakla beklenen Deva Partisi Antalya İl Başkan’ı kim olacak sorusunun yanıtı geçtiğimiz günler de yapılan 57.GMYK toplantısı sonucunda belli oldu.

Deva Partisi Antalya İl Başkanlığı için İl ve İlçe Yönetim başkanları ile yapılan temayül yoklaması sonucunda ismi geçen Sn. Kıvanç Çetinkaya ve Sn. Özlem Arlıer İl Başkanlığı için aday oldu.

Adayların Deva Partisi Genel Başkanı Sn. Ali Babacan ile yapılan görüşmesinden sonra Ankara Milletvekili, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Sn. İdris Şahin 57.GMYK toplantısı sonucunda Antalya İl Başkanı’nın Sn. Özlem Arlıer olduğunu sosyal medya hesabında paylaştı.

Bu durumda Muratpaşa İlçe Başkanı olan Sn. Özlem Arlıer, Antalya Deva Partisi İl Başkanlığına terfi etti.

Ataması yapılan Deva Partisi Antalya İl Başkanı Sn. Özlem Arlıer’in tanıtma programı ve devir teslim töreni bugün (14.08.2023) saat 15.00’da gerçekleşti. Törende İl Başkanı Emre Karaşin, görevini Özlem Arlıer’e devretti.

İl Başkanı olan Sn. Özlem Arlıer;” İl kurucularından biri olarak göreve başladığım Antalya Deva Teşkilatında bugün bana İl Başkanlığı görevini tevdi eden Sn. Genel Başkanımız ve GMYK üyelerimize çok teşekkür ederim.

Adalet, ehliyet, liyakat anlayışından dolayı siyasete başladığım Deva Partisi’nde, İl Başkanlığım boyunca tüm arkadaşlarımızı aynı değerlerle kucaklayacağız. Bu partiye emek harcayan; gönüllümüz, üyemiz veya teşkilat mensubu arkadaşımızın emeklerini zayi etmeden hakkını vereceğiz.

Antalya’mıza ve Türkiye’mize DEVA olmak için çıktığımız bu yolda hep beraber Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef koyduğu “Muasır Medeniyetler Seviyesinin” üstüne çalışarak çıkacağımızdan şüphemiz yok. Antalya Deva Ailesine hayırlı olsun.” Dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım