Menu
RSS

Antalya’daki Türbe Ziyareti Sonrası Sedat Peker Tepkiler İçin Sert Konuştu!

Antalya’daki Türbe Ziyareti Sonrası Sedat Peker Tepkiler İçin Sert Konuştu!

Sedat Peker Pazartesi günü Antalya’daki Abdal Musa Türbesi’ni ziyaret etti. Bayramın ikinci gününde yaptığı ziyarette dualar eden Peker bir süre sonra türbeden ayrıldı. Bazı haber siteleri de vatandaşların ziyaretten rahatsız olduğunu iddia etti. Olayın ardından Peker’den yanıt gecikmedi.

Ziyaretin fotoğraflarını paylaşarak, "Rahatsız olanlar Alevi canlar değil, DHKP-C ve PKK çizgisindeki sözde Alevilerdir!" ifadelerini kullandı.

İşte Sedat Peker’in Alevi Dedesi Türbesine Yaptığı Ziyaretin Ardından Paylaştığı Fotoğraf ve Açıklamaları;

“Kıymetli dostlarım,

Antalya İlimizin Elmalı İlçesi’nde türbesi bulunan ANADOLU’nun MÜSLÜMANLAŞMASI için bölgeye ilk gelen alimlerden olan EHLİBEYT MENSUBU ABDAL MUSA’nın türbesine giderek ziyaret edip DUA edebilme şerefine nail oldum.

Dhkp-c ve Pkk Terör Örgütü çizgisindeki bazı sözde haber portalları yapmış olduğum ziyarete ALEVİLER’den tepki geldiği yönünde haberler yaptılar.

Oysaki işin gerçeği yayınladığım resimlerden de anlaşılacağı üzere ABDAL MUSA’nın türbedarı olan beyfendiden türbenin içinde bulunduğu köyün muhtarına ayrıca da orada bulunan tüm ALEVİ CANLAR’ın candan ev sahipliklerini yaşadık. (Sağ olsunlar var olsunlar..)

Kıymetli Dostlarım, 1980 yılında Kadıköy İlçesi’nin Merdivenköy Mahallesi’nde bulunan GÜL BABA TÜRBESİ’ni ziyaretlerimde gönlüme düşen bu sevgi 1999 yılında Nevşehir İli’nde türbesi bulunan HACI BEKTAŞ VELİ’yi ziyaretimle ruh dünyamda daha da farklı bir anlam kazanmıştır.

İki gün önce de HACI BEKTAŞ VELİ HAZRETLERİ’nin amca çocuğu olan ABDAL MUSA’yı ziyaret etme şerefine nail olduktan sonra kendi ruh dünyamda ayrı bir hissiyata daha sahip oldum.

Dhkp-c ve Pkk çizgisindeki sözde Alevilerin bu ziyaretlerimle ilgili söyledikleri kötü sözler beni hiç üzmediği gibi ayrıca da mutlu etmektedir.

Unutmadan şunu da söylemek isterim ki ALEVİ DEDELERİ’nin türbelerine ziyaretlerim SÜNNİ din alimlerinin türbelerine yaptığım ziyaretler gibi yaşamım boyunca da devam edecektir.” Kaynak:neoldu.com

yukarı çık
0
Paylaşım