Menu
RSS

Antalya’da Ebru Küçükaydın, CHP Milletvekilliği İçin Adaylık Başvurusunu Yaptı

Antalya’da Ebru Küçükaydın, CHP Milletvekilliği İçin Adaylık Başvurusunu Yaptı

CHP Antalya Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapan gazeteci-yazar Ebru Küçükaydın, “Ülkeyi sömüren bu düzenden hep birlikte kurtulacağız. 

Türkiye 15 Mayıs sabahı umuda, özgürlüğe ve adalete ‘merhaba’ diyecek” dedi

Gazeteci-yazar Ebru Küçükaydın, CHP’den 28. Dönem milletvekili aday adayı oldu. Başvurusunu Genel Merkez’e yapan Küçükaydın, “20 yıllık reklam bitiyor” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Türkiye’yi içine düştüğü bataklıktan çıkaracaklarını söyleyen Küçükaydın, “20 yılda geriye kalan sefalet,

açlık, işsizlik ve mutsuz bir toplum. Türkiye’nin ikinci yüzyılında bunların hepsini değiştireceğiz” şeklinde konuştu.

Bu Sistemden Kurtulacağız

 Gazeteci-yazar olarak bugüne kadar ülkenin gerçeklerini kaleme aldığını belirten Küçükaydın, “Şimdi siyaset üretme zamanı. Yeni dönemde yapılacak çok iş var. Bu nedenle milletvekili aday adayı oldum. Ülkenin üzerine karabasan gibi çöken bu sistemden hep birlikte kurtulacağız.

Türkiye 15 Mayıs sabahı umuda, özgürlüğe ve adalete ‘merhaba’ diyecek” şeklinde konuştu.

Ebru Küçükaydın Kimdir?

1 Şubat 1974 yılında İstanbul’da doğdu. Lise yıllarında başladığı gazeteciliği İstanbul, Kocaeli, İzmir ve Antalya’da yaptı. Newport Üniversitesi Davranış Bilimleri- Psikoloji mezunudur.  ‘Tanrım Beni Başkan Yarat’ adlı siyasi ahlak üzerine yazdığı kitabı bulunmaktadır.

Son dönemlerde TBMM gündemine taşınan ‘500 bin TL’lik rüşveti kim aldı?’, ‘MUÇEV vakıf değil, ticari şirket’, ‘Konyaaltı Sahili’nde ihale karmaşası’, ‘Antalya’da halk plajlarının peşkeş çekilmesi’ başlıklı araştırma haberleri ve yolsuzluk dosyalarıyla Antalya’dan başlayarak Türkiye gündemini oluşturan haberlere imza attı. 

Dünya’da ilk kez ‘basın toplantısında’ soru soran gazeteci olarak yargılandı. 27. dönem milletvekili seçimlerinde CHP Kocaeli 6. sıra milletvekili adayı olmuştur.

yukarı çık
0
Paylaşım