Menu
RSS

Pazar, 25 Eylül 2016

Antalya’da ‘Süslü Kadınlar’ Bisiklet İçin Pedalladı

Antalya’da ‘Süslü kadınlar’ adı altında süslenerek bisiklet binen 200 kişilik kadın grubu, bisikletin bir ulaşım aracı olarak kullanılmasına dikkat çekmek istedi. Antalya’da bisikletin de bir trafik taşıtı olduğuna motorlu taşıt kullananların bisiklet sürücülerine saygı göstermediğini öne süren bir grup kadın yollara çıktı.

Devamını okuyun...

Antalya’da Uçak Kazası: Pistten Çıktı

THK Karain Meydanı ve Havacılık Eğitim Merkezi’nde düzenlenen etkinliğin son gününde bir gösteri uçağı pistten çıktı. Türk Hava Kurumu ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı işbirliğiyle THK Karain Meydanı ve Havacılık Eğitim Merkezi’nde düzenlenen etkinlik kapsamında gösteri uçuşları gerçekleştirildi.

Devamını okuyun...

İndiği Otobüsün Altında Kaldı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Afyonkarhisar’da otobüsten indikten sonra yolun karşı tarafına geçmeye çalışan kadın, indiği otobüsün altındı. Talihsiz kadın, hastanede hayatını kaybetti. Kaza, kent merkezi Milli Birlik Caddesi üzerindeki Anıtpark dolmuş-otobüs durağı önünde meydana geldi.

Devamını okuyun...

Kazaya Giden Ambulansa Otobüs Çarptı: 2 Ölü, 5 Yaralı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Aksaray’da kazaya giden ambulansa yolcu otobüsün çarpması sonucu 1’i Acil Tıp Teknisyeni 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Aksaray-Konya Karayolu 44’üncü kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya’dan Aksaray istikametine seyreden Mustafa Y. (22) idaresindeki 58 BB 405 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole takla attı.

Devamını okuyun...

Üniversiteli Gençler Elektrikli Otomobil Üretti

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Uludağ Üniversitesi öğrencileri, saatte 90 kilometre hıza ulaşan elektrikli otomobil üretmeyi başardı. UÜ Makine ve Otomotiv Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencisi 7 genç, TÜBİTAK’tan aldıkları proje desteğiyle tasarladıkları elektrikli otomobili kısa sürede üreterek yollara düştü.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun