Menu
RSS

Pazar, 28 Ağustos 2016

Altın Kiraz'ın Başpehlivanı Ali Gürbüz

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Korkuteli 28. Geleneksel Altın Kiraz Pehlivan Güreşleri'nde Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz birinci oldu. Beydağları İmecik Yayla Şenliği ve Baturalp Turizmin sahibi Hamdi Sarıca ise 200 Bin TL ile ikinci kez güreş ağası oldu.

Devamını okuyun...

Antalyalı Turizmcinin Rusya Sevinci

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Rusya'nın Türkiye'ye yönelik charter yasağını kaldırmasıyla ilgili, "Uçak firmaları başvuruya başlamış. Kısa sürede de seferlerin başlayacağını düşünüyoruz. 2016 için bu dönemde bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.

Devamını okuyun...

Büfeye Simit Almaya Gitti Canından Oldu

Antalya’da büfeye simit almaya giden bir kadın, büfe önünde karıştığı trafik kazasında hayatını kaybetti. Kaza, Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Sarısu Mahallesi ve 138 Sokak kesişimindeki büfeye simit almak için giden 40 yaşındaki Leila Seidahmedova kazaya kurban gitti.

Devamını okuyun...

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Burdur’da

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün 14.00 sularında Burdur’a geldi. Burdur Belediyesi’nin ev sahipliğinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin düzenlediği eğitim çalıştayını gerçekleştirmek üzere Burdur’a gelen Kılıçdaroğlu’na partililerinden yoğun ilgi gördü.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun