Menu
RSS

Pazartesi, 22 Ağustos 2016

İzmir’deki Plaja Akdeniz Foku Ziyareti

  • Yayınlandığı Kategori Yaşam

İzmir’de bulunan Özdere Orman Kampı, tatlı bir ziyaretçi ile şenlendi. Akdeniz foku, kıyıya gelmesi ile tatilcileri şaşırtırken aynı zamanda büyük ilgi odağı oldu. Menderes ilçesi Özdere Mahallesi’nde bulunan Orman Kampı, hafta sonu sürpriz bir ziyaretçiyi ağırladı.

Devamını okuyun...

Türkiye'nin İlk Yerli Metrobüsü

  • Yayınlandığı Kategori Ekonomi

Bursa'da Türkiye'nin ilk yerli metrobüsü üretildi. Metrobüs, 25 metre uzunluğunda ve 3 körüklü oluşuyla bir ilk olma özelliği taşıyor. Türkiye'nin ilk yerli tramvay ve metrosunun üretildiği Bursa, bir ilke daha imza attı.

Devamını okuyun...

Eto'o Antrenmanda Takımla Çalıştı

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Antalyaspor, Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlarken, Samuel Eto'o da takımla çalıştı. Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında Antalyaspor ile Alanyaspor, cuma günü Antalya Stadı'nda karşılaşacak.

Devamını okuyun...

Amerika’dan Antalya Dahil 4 İl İçin Ciddi IŞİD Uyarısı

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Türkiye’de meydana gelecek terör saldırısı öncesi uyarıda bulundu. İstanbul'da Atatürk Havalimanı'na yapılan saldırı sonrası örgüt finansmanı ve grupları üzerinde çalışmalar yapan Amerikalı kaynaklar, Türkiye'deki IŞİD tehlikesinin beklenenden büyük olduğu yönünde bilgiler verdi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun