Menu
RSS

'Yansın Geceler'le Tanınan 'Heijan' Gözaltına Alındı!

'Yansın Geceler'le Tanınan 'Heijan' Gözaltına Alındı!

"Yansın Geceler, Semt Oturuşu, Abin Dızo Bremın ve Bonzai Bom” gibi şarkıları olan Heijan ismiyle tanınan Doğan Tarda İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya başta olmak üzere 29 ilde aynı anda düzenlenen narkotik operasyonunda gözaltına alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Daire Başkanlığı ile Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından başlatılan İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya başta olmak üzere 29 ilde aynı anda narkotik operasyonunda  81 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre; gözaltına alınan 81 kişinin internet ortamında uyuşturucu kullanımını özendiren içerikte paylaşımlarda bulundukları, ayrıca uyuşturucunun kullanım metotlarını anlattıkları ve bununla ilgili düzenek tarifleri yaptıkları belirtildi.

Bazı şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda uyuşturucu tartmakta kullandıkları değerlendirilen hassas terazi ele geçirildi. Operasyonun İstanbul ayağında, Yansın Geceler, Semt Oturuşu, Abin Dızo Bremın, Bonzai Bom gibi şarkıları seslendiren ve milyonlarca kişi tarafından Youtube üzerinden dinlenen Doğan Tarda’yı operasyon kapsamında gözaltına aldı. 51 kişinin gözaltına alındığı operasyonun sürdüğü bildirildi.

Polis 'Adana Merkez Patlıyor Herkes' şarkısını söyleyenin peşinde

Ankara merkezli başlatılan operasyonda sosyal medya hesaplarından uyuşturucuyu övücü ve özendirici paylaşım yapanlara yönelik 29 ilde eş zamanlı düzenlenen narkotik operasyonlarının Adana ayağında 6 kişi yakalandı.

Polis, 'Adana merkez patlıyor herkes' şarkısıyla video paylaşım sitelerinde rekor izleyici sayısına ulaşan Ramazan A.'yı da yakalamak için çalışma başlattı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Daire Başkanlığı ile Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından başlatılan operasyonda 81 kişiyi yakalama kararı çıkarıldı. Adana'daki operasyona, göreve giderken kendi kullandığı motosikletle taksiye çarpıp şehit olan polis memuru Arda Can'ın adı verildi.

Sabah erken saatte belirlenen adreslere operasyon yapan polis, 6 kişiyi yakaladı. Sosyal medya hesaplarında uyuşturucuyu övdüğü iddia edilen 6 kişi sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Operasyonda sosyal medyada çok izlenenler arasında bulunan ve sözleri ile uyuşturucuyu övdüğü ve özendirdiği belirtilen, 'Adana Merkez Patlıyor Herkes' şarkısını söyleyen Ramazan A.'yı yakalama çalışmaları sürüyor. Ramazan A.'nın söylediği şarkının video paylaşım sitelerinde 43 milyondan fazla izleyici sayısına ulaştığı görüldü.

yukarı çık
0
Paylaşım