Menu
RSS

Tutuklanan Bisikletli Tacizciden,'19 Yıllık Evliyim' Savunması

Tutuklanan Bisikletli Tacizciden,'19 Yıllık Evliyim' Savunması

Konya’da bisikletiyle yanlarından geçtiği 4 kadını elle taciz ettiği suçlamasıyla tutuklanan 39 yaşındaki Mehmet D.'nin, ifadesinde, ''Benim içki, sigara ve uyuşturucu madde alışkanlığım yoktur. 19 yıllık evliyim. Eşimle herhangi bir problemim yok" dediği öğrenildi.

Merkez Selçuklu İlçesi'nde bulunan farklı mahallelerde son bir ay içerisinde 4 kadının bisikletli bir kişi tarafından elle taciz edilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri tarafından özel ekip kuruldu. Ekip sayesinde yakalanan değirmen makinesi üreten fabrikada çalışan, evli ve 2 çocuk babası Mehmet D., geçen pazar günü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Taciz anlarının yansıdığı güvenlik kamera görüntülerinde eşi tarafından teşhis edilen Mehmet D., bisikletiyle yanından geçen kadına tacizde bulunduğu anın görüntüsüne rağmen, suçlamaları kabul etmediği ve "Geçerken elim çarptı" dediği öğrenildi.

19 yıllık evli olduğu yönünde kendisini savunmaya çalıştığı belirtilen Mehmet D.'nin, ifadesinde, ''Benim içki, sigara ve uyuşturucu madde alışkanlığım yoktur. 19 yıllık evliyim. Eşimle herhangi bir problemim yok. Benim mavi renkli bisikletim var. Görüntülerde bulunan bisikleti süren ben değilim. Kimin olduğunu bilmiyorum'' dediği öğrenildi.

yukarı çık
0
Paylaşım