Menu
RSS

Trafikte Can Alan Tartışma: Kaza Sonrası Takip Etti Ve…

Trafikte Can Alan Tartışma: Kaza Sonrası Takip Etti Ve…

Kocaeli’nin Derince İlçesi'nde maddi hasarlı kaza nedeniyle Aydın Yerebatan ile E.Ç. tartıştı. Aydın Yerebatan aracına binerek evine doğru ilerlerken, kendisini takip eden E.Ç. araca arkadan çarparak devrilmesini neden oldu.

Aydın Yerebatan yaşamını yitirirken, mobese kameralarından kimlikleri tespit edilen E.Ç., babası ve kardeşi gözaltına alındı.

Önceki gece, Derince'de meydana gelen olayda 52 yaşındaki Aydın Yerebatan yönetimindeki 41 FL 949 plakalı hafif ticari araç ile E.Ç. yönetimindeki 41 EN 674 plakalı hafif ticari araç D-100 Karayolu'nda ilerlerken çarpıştı.

Araçların birbirine sürtmesi sonucu meydana gelen kaza nedeniyle 2 sürücü tartıştı. Aydın Yerebatan daha sonra aracına binerek Körfez İlçesi'ndeki evine doğru ilerlerken, E.Ç. aracıyla takibe başladı.

R.Ç. araca arkadan çarparak aracın devrilmesine neden oldu. Yaralanan  Aydın Yerebatan, kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

MOBESE'DEN YAKALANDILAR

Olayı cinayet olarak değerlendiren Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, D-100 Karayolu Derince mevkisinde bulunan mobesse kameralarını inceleyerek aracın plakasını ve şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

Polis sürücü ile araçta bulunan babası ve kardeşini gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından 3 kişi bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım