Menu
RSS

Suriyeli Kadın Vahşetin Failleri, Hem İş Arkadaşı, Hem Komşu Çıktı

Suriyeli Kadın Vahşetin Failleri, Hem İş Arkadaşı, Hem Komşu Çıktı

Sakarya’nın Kaynarca İlçesi'nde, 20 yaşındaki 9 aylık hamile Emani Al Rahmun'ın evinden kaçırıldıktan sonra tecavüz edilerek başı taşla ezilerek, 11 aylık oğlu Halaf Al Rahmun'un ise boğularak öldürülmesiyle ilgili komşuları olan Birol K. ve Cemal B. gözaltına alındı.

Birol K. ile Cemal B.'nin eşini ve oğlunu öldürdükleri Halid Al-Rahmun mesai arkadaşı oldukları ve aralarındaki kavga nedeniyle intikam için vahşeti gerçekleştirdikleri belirlendi. Öldürülen Emani Al Rahmun ile oğlu Halaf Al Rahmun'un cenazeleri yarın toprağa verilmek üzere Suriye'nin İdlib kentine gönderilecek.

HALK ADLİYENİN ÖNÜNDE TOPLANDI

Birol K. ile Cemal B. emniyetteki sorgularının ardından Kaynarca Adliyesi'ne sevk edilirken, yaklaşık 300 kişi adliyenin önünde toplandı. Kalabalık 'İdam' sloganları atarken polis ve jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı, adliye bahçesine girenlere müdahale etti.

JANDARMA HAVAYA ATEŞ AÇTI

Adliyenin demir bahçe kapısını zorlayanlara polis cop kullanarak engel olmaya çalıştı. Kalabalık direnmeyi ve kapıyı zorlamayı sürdürünce, jandarma havaya uyarı ateşi açtı. Bunun üzerine kapıyı zorlamayı bırakan kalabalık, adliye önünde beklemeyi sürdürdü.

Kaynarca Kaymakamlığı'na vekalet eden Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, adliye önüne gelerek kalabalığa sakin olmaları uyarısında bulundu. Kaymakam Çiçekli'nin konuşmasının ardından kalabalık sakinleşti.

Şüphelilerden evli bir çocuk babası Birol K.'nın Suriyeli ailenin oturduğu dairenin üst katında oturduğu, Cemal B.'nin ise bekar olduğu belirtildi. Birol K. ve Cemal B.'nin, Halid Al-Rahmun ile aynı tavuk kesimhanesinde çalıştıkları, birkaç gün önce aralarında kimin daha fazla çalıştığı konusunda tartışma çıktığı kaydedildi.

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

Emniyetteki sorgularının ardından bugün öğle saatlerinde yoğun güvenlik önlemleri altında Kaynarca Adliyesi'ne getirilen şüpheliler Birol Karacal ve Cemal Bay savcılıkta ifade verdi.

Ardından tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Birol Karacal ve Cemal Bay tutuklandı.

ZIRHLI ARAÇLA GÖTÜRÜLDÜLER

Tutuklanan Birol Karacal ve Cemal Bay, tutuklanmalarının ardından . Kaynarca Adliyesi'nden çelik yelekler giydirilerek geniş güvenlik önlemleri altında çıkarılarak özel harekat polisine ait zırhlı araca bindirildi.

Adliyenin önünde bulunan kalabalık, zırhlı araca yönelip şüphelileri linç girişiminde bulunurken, arbede çıktı. Jandarma ve çevik kuvvet polisleri, öfkeli kalabalığı güçlükle engelledi. Birol Karacal ve Cemal Bay, zırhlı araçla cezaevine götürüldü.

yukarı çık
0
Paylaşım