Menu
RSS

MHP’ye Toplu Katılım

MHP’ye Toplu Katılım

Muş’un Malazgirt ilçesinde düzenlenen programla Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılanlara rozetleri takıldı.MHP Malazgirt İlçe Başkanlığında düzenlenen törenle yaklaşık 200 kişiye parti rozeti takıldı.

Burada konuşan MHP Malazgirt İlçe Başkanı Yıldırım Tutar, katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, halkla iç içe olduğunu dile getirdi.

Göreve başladığı günden beri en az 3 bin kişiyle görüştüğünün altını çizen Tutar, “Yıllardan beri bu ilçede ilçe teşkilatı açılmamıştı. Şükrü başkanımızın destekleri doğrultusunda tekrar ilçe başkanlığımızı açtık.

Açtığımız günden beri yoğun bir şekilde vatandaşlarla her hafta toplantı içerisindeyiz. Yaklaşık 3 bin kişiyle bir araya geldik bugüne kadar. Bizler hizmet için kaymakamımız ve ilçe amirlerimizle çalışmaya devam ediyoruz.

Sayın kaymakamımız buradaki görevi devraldığı zaman sadece bir ilçe devralmadı, bir enkaz devraldı. Biz de kendisine yardımcı olduk ve Malazgirt’e yakışır bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor.

Uyuşturucu alanında çalışmaya devam ediyoruz. Elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

MHP Muş İl Başkanı Şükrü Demir ise, “Alparslan’ın torunları, bizler bin yıldan fazla bir zamandır birlikte yaşıyoruz. Biz bu bin yıllık kardeşliğin binlerce yıl daha sürmesi için çaba sarf ediyoruz.

Bizler Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle kültürel Türk milliyetçiliği, yani İslam’la yoğrulmuş olan kültürel Türk milliyetçiliği bayrağı, sancağı altında birleşmiş insanlarız. Hem Türk hem de İslam âleminin üzerinde çok büyük oyunlar oynanıyor.

Yakın bir geçmişte Kuzey Irak’ta bir referandum gerçekleştirildi. Biz oradaki Arap’ın hakkını ne kadar savunuyorsak, Kürt’ün hakkını da kadar savunuyoruz. Bu referanduma İsrail, Amerika ve İngiliz dışında kimse tanımıyor.

Binlerce yıldır İslam âlemine saldıran haçlı zihniyetinin son çaba ve çırpınışlarıdır. İnşallah İslam sancağı altında Türk milliyetçiliği bayrağı altında bunların üstesinden geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmanın ardından MHP heyeti ve yeni katılan üyeler, ilçe merkezinden 1071 Zafer Anıtına kadar yürüdüler. Yol üzerinde Malazgirt Garnizon Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın şehit edildiği yeri de ziyaret eden MHP heyeti, burada Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız için Fatiha okuyarak dua ettiler.

Malazgirt 1071 Zafer Anıtını ziyaret eden MHP heyeti, burada Sultan Alparslan ve şanlı askerlerinin ruhuna Kur’an-ı Kerim okuyarak dua ettiler.

yukarı çık
0
Paylaşım