Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Kayınpederinin Vurduğu Gelin Devlet Koruması İstiyor

Kayınpederinin Vurduğu Gelin Devlet Koruması İstiyor

İzmit’te eşiyle tartışırken kayınpederi tarafından sokak ortasında tabanca ile vurulan 37 yaşındaki Remziye Kanyılmaz yoğun bakımdan çıktı. Kanyılmaz öldürülmekten korktuğunu ve devlet koruması istediğini söyledi.

Kentin Yenidoğan Mahallesi Gece Sefası Sokak üzerinde üç gün önce meydana gelen olayda, boşanma aşamasında olan Remziye Kanyılmaz, ayrı yaşadığı eşi Aladdin Kanyılmaz'ın yanındaki çocuklarını kendisine getirmesini isteyince aralarından tartışma başladı.

Sokak ortasında oğlu ile gelininin tartıştığını gören kayınpeder Mehdi Kanyılmaz, üzerinde taşıdığı tabanca ile gelinine iki el ateş etti.

Kurşunlardan biri göğsüne diğeri ise omzuna isabet etmesiyle ağır yaralanan Remziye Kanyılmaz, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Olayın ardından mahkemeye sevk edilen kayınpeder Mehdi Kanyılmaz tutuklanırken oğlu Aladdin Kanyılmaz tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

"Devlet Koruması İstiyorum"

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinden bugün normal servise alınan Remziye Kanyılmaz, kayınpederinin tutuklandığını ncak eşinin serbest bırakıldığını öğrenince üzüldü.

Can güvenliğinin tehlikede olduğunu söyleyen Remziye Kanyılmaz, "Eşim ilk fırsatta bana zarar verecektir. Buna engel olunması gerekir. Çok korkuyorum. Devlet koruması istiyorum." dedi.

Kızının yanından ayrılmayan baba Osman Sarnıç ise "Kızıma yapılan saldırı planlı bir saldırıydı. Kızımın hayatı şu an itibariyle tehlike altında. Kayınpederi tutuklandığı için kendisine zarar veremez ama eşi serbest kaldığı için tedirginiz. Savcılıktan koruma talep edeceğiz" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım