Menu
RSS

İki Ayda İkinci Defa: Bonzaili Sürücü Markete Girdi!

İki Ayda İkinci Defa: Bonzaili Sürücü Markete Girdi!

İstanbul Kağıthane'de bulunan bir marketin manav reyonun iki ay arayla ikinci kez otomobil girdi. Market çalışanları iki ay önceki kazada olduğu gibi bonzai kullanan gencin kullandığı aracın marketlerine girdiğini söyleyerek, isyan etti.

Geçtiğimiz aylarda bonzai içtiği iddia edilen bir sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek daldığı markette, çalışan tezgahtar kıl payı ölümden dönmüştü. Dün benzer şekilde meydana gelen kazada ise marketin diğer çalışanı da kıl payı ölümden döndü.

Kimliği öğrenilemeyen bir kişi kullandığı otomobilin kontrolünü kaybederek caddeyle sokağı birleşim noktasında bulunan markete daldı.

Manav reyonunda çalışan Emir Işıklı aracın üzerine doğru geldiğini görünce kaçarak son anda hayatını kurtardı. Üzerinde ‘Ölüm Tehlikesi’ yazan direk sayesinde facianın eşiğinden dönülen kazada, sürücünün bonzai isimli uyuşturucu madde kullandığı iddia edildi.

Çevrede toplanan vatandaşlar sürücüyü araçtan indirmek için uğraştı. Daha sonra ise gerginleşen ortamı sakinleştirmek isteyen bir vatandaş bindiği aracı manav reyonundan çıkartarak sürücüyü olay yerinden uzaklaştırdı.

“Ölüm Tehlikesi Yazan Direk Sayesinde Biz Ayakta Kalıyoruz”

Dün yaşanan kazada tezgahtar Emir Işıklı, son anda aracı fark ederek kaçmasına rağmen ayağını kurtaramadı. Kazada hafif şekilde yaralanan tezgahtar uyuşturucu madde kullanarak direksiyon başına geçen sürücülerden yakındı.

Kazayı anlatan tezgahtar Emir Işıklı, “Yine aynı şekilde, bonzai içmiş belliydi zaten araç içerisinde uyuyordu ben kıl payıyla kurtardım. Bu sefer ayağıma vurdu da 5 santimle kurtardım. Eğer kaçamasaydım, alacaktı ve bizi de direğe sıkıştıracaktı. 2 ay önce yine yukarıdan geldi ve bu şekilde oldu" dedi.

Yaklaşık 2 ay önce yaşanan kazada ise marketin diğer çalışanı Ömer Ebizer, aracı son anda fark ederek müşteriyle birlikte ölümden dönmüştü.

yukarı çık
0
Paylaşım