Menu
RSS

Hastaneden Açıklama Yapıldı; İşte Baykal’ın Son Durumu!

Hastaneden Açıklama Yapıldı; İşte Baykal’ın Son Durumu!

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada, “Yaşamsal bulgular normal ve kontrol altında, bilinç kapalı, uyutulma ve beyin dinlendirme işlemi devam ediyor” denildi.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi’nde tedavi gören Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin hastaneden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, “Yaşamsal bulgular normal ve kontrol altında, bilinç kapalı, uyutulma ve beyin dinlendirme işlemi devam ediyor.

Muayene ve tetkik nedeniyle sık sık uyandırılıp travma yaratmama açısından bugün ve yarın akşama kadar kesintisiz uyutulacak. Ardından uyandırılıp muayene edilecek ve akabinde tekrar uyutulacak” denildi.

Bakan Kaya Ziyaret Etti

Öte yandan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Deniz Baykal’ı tedavi gördüğü İbni Sina Hastanesinde ziyaret etti. Bakan Kaya, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Eşi ve çocukları başında, dualarımızı, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

Durumunda günden gene yavaş da olsa bir iyileşme var. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur. Meclis’te aramıza gelir diye dua ettik" ifadesini kullandı.

yukarı çık
0
Paylaşım