Menu
RSS

Feci Olay, Ölüm 3 Kardeşi Birlikte, Ateşin İçinde Yakaladı...

Feci Olay, Ölüm 3 Kardeşi Birlikte, Ateşin İçinde Yakaladı...

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi'nde, bir evde çıkan yangında, uykuda olan biri bebek 3 çocuk yaşamını yitirdi. Yangın, bu sabah erken saatlerde Siverek'e 40 kilometre uzaklıktaki Karacadağ Mahallesi'nde meydana geldi. Besicilik yapan Hacı Menek eşi ile birlikte

evlerinin yakınındaki ağıldaki hayvanlarının bakımını yapmaya başladı. 3 çocuklu Menek çiftinin hayvanlarını yemledikleri sırada, evden dumanlar yükseldiğini görenler durumu itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Bu sırada tek katlı toprak eve koşan Menek çifti çocuklarının içeride olduğunu söyledi.

Menek çifti ve köy sakinleri alevlerin arasına dalarak evde uyuyan 6 aylık Ahmet, 2 yaşındaki Mustafa ve 3 yaşındaki Bedriye adlı kardeşleri dışarı çıkardı.

Yataklarından dışarı çıkarılan ve sağlık ekiplerinin kontrolünde kısmen vücutlarında yanıklar olan 3 kardeşin, dumandan etkilenerek yaşamlarını yitirdiği saptandı.

Ölümleriyle yakınlarını ve mahalle sakinlerini yasa boğan Menek kardeşlerin cesetleri otopsileri yapılmak üzere Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmasının ardından söndürülen yangında ev kullanılamaz hale geldi. Ekipler, 3 kardeşin ölümüne neden olan yangının çıkış sebebini araştırıyor.

3 KARDEŞİN CENAZESİ 2 TABUTLA ADLİ TIP'A GETİRİLDİ

Siverek’in Karacadağ Mahallesi’ndeki evde çıkan yangında yaşamını yitiren 6 aylık Ahmet, 2 yaşındaki Mustafa ve 3 yaşındaki Bedriye Menek kardeşlerin cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna getirildi.

Ölümüyle yakınlarını yasa boğan kardeşlerden 3 yaşındaki Bedriye’nin cenazesi tek tabuta konulurken, 6 aylık Ahmet ile 2 yaşındaki Mustafa kardeşlerin cenazeleri ise aynı tabutta morga götürüldü.

yukarı çık
0
Paylaşım