Menu
RSS

Fantezili Fuhuş İçin 3 Bin Lira İsteyen Kadınlar Yakalandı

Fantezili Fuhuş İçin 3 Bin Lira İsteyen Kadınlar Yakalandı

Adana’da farklı fanteziler vaat edip, fuhuş karşılığı 3 bin lira isteyen 3 kadın düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerine 'Duygu' isimli bir kadının iki kadına fuhuş yaptırdığına yönelik ihbar ulaştı.

Müşteri gibi davranan polis, kadına ulaşarak bir kafede buluştu. Burada yapılan görüşmede kadın, müşteri gibi davranan polis memuruna, "Elimde iki kadın var. Her türlü fanteziye açıklar, ancak 3 bin lira alırım" dedi.

Gerçek adının Durdu B. olduğu belirlenen kadın teklifi kabul eden polisi adrese götürdü. Polisler burada iki kadın görünce Durdu B.'ye seri numarası alınmış 3 bin lirayı verdi. Polis daha sonra kimliğini göstererek Durdu B., 30 yaşındaki N.Ç. ile aynı yaştaki E.B.'yi gözaltına aldı.

Çocuklarına Bakabilmek İçin Fuhuş Yapıyorlarmış

N.Ç. ile E.B., ifadelerinde işsiz ve evli olduklarını çocuklarına bakabilmek için fuhuş yaptıklarını iddia etti. İfadeleri alınan 2 kadın serbest bırakıldı. Durdu B. ise eşinden ayrıldığını, çocukları olduğunu, onlara bakabilmek ve okutabilmek için hem fuhuş yaptığını hem de yaptırdığını savundu.

Durdu B. ifadesinin ardından fuhuşa aracılık, yer temini ve teşvik etmek suçlarından adliyeye sevk edildi. Durdu B., adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım