Menu
RSS

Dayısını Öldürüp, Oğlunu Yaralayan Şüpheli Birahanede Yakalandı!

Dayısını Öldürüp, Oğlunu Yaralayan Şüpheli Birahanede Yakalandı!

Tekirdağ’ın Hayrabolu İlçesi'nde arasında husumet bulunan dayısı Hasan Aygör'ü bıçakla öldürdüğü, oğlu İhsan Aygör'ü de yaraladığı suçlamasıyla aranan Şerif Toros, Çorlu İlçesi'nde bir birahanede polis tarafından yakalandı. Hayrabolu İlçesi'nin Çerkezmüsellim Mahallesi'nde

yaşayan Şerif Toros, daha önce aralarında husumet bulunan dayısı Hasan Aygör ve oğlu İhsan Aygör ile bir düğünde karşılaştı. Yeğen ve dayı arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Şerif Toros, üzerindeki bıçakla dayısı Hasan ile oğlu İhsan Aygör'ü bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Hasan Aygör hayatını kaybederken, İhsan Aygör'ün tedavisi sürüyor.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kaçan cinayet zanlısı Şerif Toros'un Silahtarağa Mahallesi'nde bir birahanede olduğunu belirledi.

Birahaneye baskın yapan polis Toros'u yakaladı. Sağlık kontrolünden geçirilen Toros, soruşturmasının yürütüleceği Hayrabolu İlçesi Jandarma Komutanlığı'na teslim edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım