Menu
RSS

Cezaevine Girmemek İçin Adliye Sarayında İntihara Kalkıştı

Cezaevine Girmemek İçin Adliye Sarayında İntihara Kalkıştı

Bursa’da, denetimli serbestlik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle yeniden cezaevine gönderilecek olan 32 yaşındaki Cengiz Ataş, adliye sarayında, balkona çıkarak intihara girişiminde bulundu. Elindeki jiletle sol bileğini de kesen Cengiz Ataş, cumhuriyet savcıları ile polis memurların çabaları sonucu aşağıya indirildi.

Ataş’ın hakkındaki işlemlerin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderileceği bildirildi. Olay, Bursa Adliyesi Sarayı’nın F Blok ikinci katında bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi.

Hırsızlık ve uyuşturucu maddeden dolayı hüküm giyen Cengiz Ataş, denetimli serbestlik şartıyla tahliye edilerek kamu hizmetleri için Ataevler Adliyesi'nde görevlendirildi.

Evli ve iki çocuk babası Cengiz Ataş, zorunlu kamu hizmetini yapmayarak denetimli serbestli kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle Birinci İnfaz Hakimliği’ne çağrıldı.

Burada kendisine kuralları ihlal ettiği için yeniden cezaevine gireceği söylenen Ataş, bunalıma girerek, F Blok ikinci kattaki balkonun kenarına çıktı.

Aşağıda toplanan insanların gözü önünde elindeki jiletle sol bileğini kesen Ataş, cumhuriyet savcısı ve polis memurları tarafından 10 dakika süren görüşme sonrası ikna edilerek aşağıya indirildi.

Haber verilmesi üzerine adliyeye gelen 112 Acil Servis görevlileri tarafından yapılan müdahalenin ardından Ataş, adliye polis merkezine götürüldü. Karakolda ilk ifadesi alınan Ataş, Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burada koluna dikiş atılan Ataş, “Bir suçtan dolayı denetimli serbestliğim vardı. Onu da ihlal ettim. Cezaevine girmemek için yetkililerle görüşmeye geldim. Param olmadığı için Ataevler’e gidemiyordum” dedi.

Cengiz Ataş’ın tedavisi ve İnfaz Hakimliği’ndeki işlemlerin ardından cezaevine gönderileceği bildirildi.

yukarı çık
0
Paylaşım