Menu
RSS

Burdur'da Çoban Dehşet Saçtı: 3 Ölü, 1 Yaralı

Burdur'da Çoban Dehşet Saçtı: 3 Ölü, 1 Yaralı

Burdur’un Bucak İlçesi'nde çobanlar arasında çıkan otlak kavgasında, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Bucak İlçesi Kestel Köyü Yusuf Boğdu mevkisindeki olay, saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Aralarında daha önce otlak paylaşımı nedeniyle husumet bulunan çobanlardan Bülent Çağlık, bugün Yusufboğdu mevkisinde hayvanlarını otlatırken Niyazi Emlak'la karşılaştı.

İkili arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Emlak'ın oğlu Sinan Emlak ve yakınları İbrahim Utku ile Yakup Ertunç'un da kavgaya karışması üzerine Bülent Çağlık, yanındaki otomatik av tüfeğiyle ateş açtı.

Baba Ve Oğlu Öldü

Ateş sonucu Niyazi Emlak ve oğlu Sinan Emlak olay yerinde yaşamını yitirirken, İbrahim Utku ve Yakup Ertunç ise çeşitli yerlerinden yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi.

Utku ve Ertunç, ilk müdahaleden sonra Bucak Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yakup Ertunç hastanede hayatını kaybetti.

Niyazi ve Sinan Emlak'ın cenazeleri de incelemeden sonra aynı hastanenin morguna gönderildi. Olaya ilişkin soruşturma başlatan jandarma, kaçan Bülent Çağlık'ı yakalamak için bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

3 Kişiyi Öldüren Çoban Yakalandı

Bucak İlçesi Kestel Köyü Yusufboğdu mevkiinde çıkan otlak kavgasında Niyazi Emlak, oğlu Sinan Emlak ve Yakup Ertunç'u otomatik av tüfeğiyle öldüren, İbrahim Utku'yu da yaralayan Bülent Çağlık, Antalya'da yakalandı.

Korkuteli İlçesi'nde, Bozova Jandarma Karakol ekiplerince yakalanan Çağlık'ın, olayda kullandığı tüfek de ele geçirildi. Bülent Çağlık, işlemlerinin ardından Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım