Menu
RSS

Aynı Aileden 4 Kişiyi Öldüren Adam, 6 Yıl Sonra Olay Yerinde Yakalandı

Aynı Aileden 4 Kişiyi Öldüren Adam, 6 Yıl Sonra Olay Yerinde Yakalandı

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde, 6 yıl önce arazi yüzünden iki aile arasında çıkan kavgada, 4 kişi vurarak öldüren zanlı Cemal Çelik cinayetleri işlediği mahallede yakalandı. Bu olay sonrası polisiye filmlerini değişilmez repliği "Katil olay yerine döner" repliği akıllara geldi.

2014 yılında Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde iki aile arasında çıkan arazi anlaşmazlığı nedeniyle meydana gelen kavgada aynı aileden 4 kişiyi av tüfeği ile vurarak öldüren Cemal Çelik yakalandı.

100 Metrekare İçin 4 Kişiyi Öldürmüştü

Olay 2014 yılında Gaziantep'in Yavuzeli ilçesi Bakırca kırsal Mahallesi'nde meydana geldi. Özdemir ve Çelik ailesi arasında 100 metre karelik bir arazi yüzünden anlaşmazlık yaşandı.

Mahkemeyi kazanan Ali Özdemir ve ailesi, bahçe duvarlarını inşa ederken Cemal Çelik'in silahlı saldırısına uğradı. Ali, Hacı, Cebrail ve Zeynep hayatını kaybetmişti.

Cinayetleri İşlediği Mahallede Yakalandı

Saldırıyı yaptığında 48 yaşında olan ve jandarma tarafından takip edilen Çelik, 54 yaşında yine saldırıyı gerçekleştirdiği mahallede kıskıvrak yakalandı. Jandarma mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı.

yukarı çık
0
Paylaşım