Menu
RSS

Adil Öksüz'ün Maklube Yaparken Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Adil Öksüz'ün Maklube Yaparken Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Darbe girişiminin kilit isimlerinden olan firari Adil Öksüz'ün 'maklube' yaptığı bir video ortaya çıktı. Cumhuriyet'in aktardığına göre, sosyal medyada yayınlanan videoda 15 Temmuz darbe girişiminin en önemli noktalarından olan Akıncı Üssü'nde gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan Adil Öksüz'ün maklube yemeği yaparken ve yerken görüntüleri ortaya çıktı.

Videoya göre, Sofrada Adil Öksüz'ün sağında oturan kişinin FETÖ'nün Rusya imamı olduğu iddia edilen ve aynı zamanda Öksüz'ün kayınbiraderi olan Ali Sami Yıldırım'ın bulunduğu görüldü.

İşte O Video:

15 Temmuz sonrası İstanbul'a gelen Adil Öksüz'ü havalimanında karşılayarak arabasıyla Sakarya Akyazı'ya götüren Ali Sami Yıldırım tutuklanmıştı.

Van Depreminden Sonra Çekilmiş

Görüntülerin 23 Ekim 2011 Van Depremi sonrasında çekildiği arka fondan gelen haberlerden anlaşılıyor. Görüntüler 'mekanizeler' isimli Twitter hesabı tarafından sosyal medyada yayınlandı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Adil Öksüz böyle gözaltına alınmıştı. Serbest bırakıldıktan sonra ise izine bir daha rastlanmadı. Hükümet yetkilileri Adil Öksüz'ün ölmüş olabileceğini bile iddia etmişti.

yukarı çık
0
Paylaşım