Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası Antalya’da Başladı

Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası Antalya’da Başladı

Minikler, Yıldızlar Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası ve Wushu Taolu Şampiyonası Antalya’da başladı. Yurt genelinden 2 binin üzerinde sporcunun ve Dünya Şampiyonlarının da katılımıyla Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde;

Qinda, Sanda ve Taolu turnuvası Antalya ev sahipliğinde düzenleniyor. Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından 26 Ocak 5 Şubat tarihleri arasında Antalya Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyona, Dünya Şampiyonlukları bulunan milli sporcular da yer alıyor.

Antalya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış seremonisine Türkiye Wushu Federasyonu Başkanı Mehmet Zeki Akıncı, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu,  Wushu Yönetim Kurulu üyesi Abdurahman Akyüz,

Muhammet Çapoğlu, Antalya Wushu İl Temislcisi Özgür Akdağ, 15 Temmuz şehidi polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç’ın polis babası Zeki Kılıç ve sporcular katıldı.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Minikler,Yıldızlar Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası ve Wushu Taolu Şampiyonasına Türkiye'nin tüm illerinden sporcularımız geldi.

2 binin üzerinde sporcunun ve Dünya Şampiyonlarının da katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonaya ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz. Bu tür şampiyonalar sayesinde gençlerimizi spora alıştırmayı, sporla beraber yaşamayı,

diğer kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı hedefliyoruz.Minikler,Yıldızlar,Türkiye Wushu ve Taolu Şampiyonasına katılan  tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.

Wushu Kung Fu ailesinin Türkiye’de büyüdüğünü belirten Federasyon Başkanı Mehmet Zeki Akıncı, ““Her geçen gün büyüyen ve gelişen Wushu Kung Fu ailesi, şölen havasında bir turnuvaya şahitlik edecek.

Antalya’da düzenlenecek Wushu Kung Fu Şampiyonası için sporcular, aylar öncesinden hazırlıklara başladı. En küçüğünden en büyüğüne saygı, sevgi ve hoşgörü sınırları içerisinde gerçekleştirdiğimiz şampiyonada,

hakeminden sporcusuna, antrenöründen seyircisine çok güzel hatıraların benliklere kazınacağı, yeni şampiyonların kürsülere çıkacağı, dünya genelinde söz sahibi olacak sporcularımızı kucaklayacağımız bir şampiyona olacak” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım